Shapewear Skims: Στα 3,2 δισ. δολάρια εκτοξεύθηκε η αποτίμηση της εταιρείας της Κιμ Καρντάσιαν

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Shapewear Skims: Στα 3,2 δισ. δολάρια εκτοξεύθηκε η αποτίμηση της εταιρείας της Κιμ Καρντάσιαν
Στα 3,2 δισ. δολάρια αποτιμάται πλέον η αξία της Shapewear Skims, ιδιοκτήτρια της οποίας είναι η διάσημη Αμερικανίδα τηλεπερσόνα Κιμ Καρντάσιαν.

Στα 3,2 δισ. δολάρια αποτιμάται πλέον η αξία της Shapewear Skims, ιδιοκτήτρια της οποίας είναι η διάσημη Αμερικανίδα τηλεπερσόνα Κιμ Καρντάσιαν, καθώς η εταιρεία που εξειδικεύεται στις διαδικτυακές πωλήσεις γυναικείων εσωρούχων και ειδών ομορφιάς κατάφερε να συγκεντρώσει νέα κεφάλαια ύψους 240 εκατ. δολαρίων, μετά από έναν νέο γύρο χρηματοδότησης.

Σύμφωνα με το Reuters, στο νέο γύρο χρηματοδότησης συμμετείχαν τα hedge funds Lone Pine Capital και D1 Capital Partners, ενώ σημαντική ήταν η συνεισφορά και των υπαρχόντων επενδυτών όπως οι Thrive Capital, Imaginary Ventures και Alliance Consumer Growth, καθώς η αγορά ποντάρει στην ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία της Shapewear Skims.

Όπως τονίζεται, η εταιρεία της Κιμ Καρντάσιαν μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο κατάφερε να διπλασιάσει την αξία της, καθώς τον Απρίλιο του 2021 η αποτίμησή της δεν ξεπερνούσε τα 1,6 δισ. δολάρια.

Σύμφωνα με το Bloomberg, η διάσημη τηλεπερσόνα, η οποία έχει εκατομμύρια ακολούθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα διατηρήσει το πλειοψηφικό πακέτο της Shapewear Skims, ενώ παράλληλα ο Jens Grede θα παραμείνει στο τιμόνι της εταιρείας και στην θέση του διευθύνοντος συμβούλου.

Σημειώνεται, τέλος, πως οι επιχειρήσεις της Καρντάσιαν -οι οποίες περιλαμβάνουν την εταιρεία προϊόντων μακιγιάζ KKW- έχουν καταφέρει να γίνουν διεθνώς αναγνωρίσιμες χάρη στο νεανικό κοινό που προσελκύουν, ενώ αναμένεται και η περαιτέρω επέκτασή τους στους τομείς της ομορφιάς και του διαδικτυακού εμπορίου ειδών ένδυσης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Πάρις Χίλτον: Έχει αγοράσει κρυπτονομίσματα από το 2016 - Επενδύει σε NFTs και metaverse

Forbes: Η Ριάνα είναι επισήμως δισεκατομμυριούχος - H πλουσιότερη γυναίκα μουσικός στον κόσμο

gazzetta
gazzetta reader insider insider