Deal 1,2 δισ. δολαρίων για την πώληση της Champion

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Deal 1,2 δισ. δολαρίων για την πώληση της Champion
Στην πώληση τou brand Champion στην Authentic Brands Group ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει η HanesBrands την Τετάρτη, σε μια συμφωνία ύψους 1,2 δισ. δολαρίων, καθώς η εταιρεία προσπαθεί να εξορθολογίσει τις δραστηριότητές της.  

Στην πώληση τou brand Champion στην Authentic Brands Group ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει η HanesBrands την Τετάρτη, σε μια συμφωνία ύψους 1,2 δισ. δολαρίων, καθώς η εταιρεία προσπαθεί να εξορθολογίσει τις δραστηριότητές της.

Η συμφωνία θα μπορούσε να φτάσει έως και τα 1,5 δισ. δολάρια μέσω ενός πρόσθετου τιμήματος ύψους 300 εκατ. δολαρίων. H HanesBrands αναμένει καθαρά έσοδα από τη συναλλαγή περίπου 900 εκατομμυρίων δολαρίων.

Οι μετοχές της HanesBrands σημείωσαν άνοδο 15,6% στις προκαταρκτικές συναλλαγές.

Η απόκτηση της Champion θα βοηθήσει την Authentic Brands να εισχωρήσει στην ταχέως αναπτυσσόμενη επιχείρηση αθλητικών ειδών, η οποία κατέχει μια μεγάλη ποικιλία επώνυμων brands, συμπεριλαμβανομένων των Aeropostale, Eddie Bauer, Forever 21 και Ted Baker.

Από την πλευρά της η HanesBrands ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να αυξήσει τις επενδύσεις σε όλο το χαρτοφυλάκιο των εμπορικών σημάτων της, συμπεριλαμβανομένων των Hanes, Bonds, Maidenform και Bali.

Μετά το κλείσιμο της συμφωνίας, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί το δεύτερο εξάμηνο του 2024, η HanesBrands θα παρέχει ορισμένες υπηρεσίες μετάβασης για την Champion, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας της επιχείρησης σε επιλεγμένες περιοχές.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

GameStop: «Βουτιά» 29% στις πωλήσεις τριμήνου - Απώλειες 22% για τη μετοχή

Bloomberg: Οι δύσκολοι καιροί είναι «χρυσοί» για τις μπίζνες των εφοπλιστών

Saudi Aramco: Αναμένεται να αντλήσει 11,2 δισ. δολάρια από την πώληση μετοχών

gazzetta
gazzetta reader insider insider