Viva.com και Oracle εξελίσσουν τις συναλλαγές στις τουριστικές επιχειρήσεις

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Viva.com και Oracle εξελίσσουν τις συναλλαγές στις τουριστικές επιχειρήσεις
Την ενσωμάτωσή της στο payment interface της Oracle (OPI) «ενεργοποιώντας» την προηγμένη πλατφόρμα πληρωμών της στο OPERA 5 On-Premise, το κορυφαίο σύστημα property management της Oracle, ανακοίνωσε η Viva.com.

Την ενσωμάτωσή της στο payment interface της Oracle (OPI) «ενεργοποιώντας» την προηγμένη πλατφόρμα πληρωμών της στο OPERA 5 On-Premise, το κορυφαίο σύστημα property management της Oracle, ανακοίνωσε η Viva.com.

Η Viva είναι ο πρώτος acquirer της Ευρώπης που υποστηρίζει την αποδοχή πληρωμών σε κάθε κανάλι και οποιαδήποτε συσκευή, σε 24 χώρες, και μέλος της Oracle PartnerNetwork (OPN).

Οι ανέπαφες πληρωμές είναι απρόσκοπτες, αυτοματοποιημένες και απόλυτα προσαρμοσμένες στην εμπειρία που κάθε επιχείρηση θέλει να προσφέρει στους επισκέπτες της. Σε αυτό το πλαίσιο, εκατομμύρια ξενοδοχεία και εστιατόρια σε όλη την Ευρώπη έχουν τη δυνατότητα να ενοποιήσουν και να βελτιστοποιήσουν τις λειτουργίες τους, ενισχύοντας την ανάπτυξή τους.

Με αυτή τη συνεργασία η Viva.com εντείνει την υποστήριξη του Ευρωπαϊκού τομέα τουρισμού και φιλοξενίας, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις πληρωμών για τη διαχείριση συναλλαγών από την κράτηση έως και το checkout, με 40+ μεθόδους πληρωμών και ένα εύρος πρόσθετων υπηρεσιών, σχεδιασμένες για να καλύψουν τις ανάγκες διεθνών πελατών, όπως Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος (Dynamic Currency Conversion), Merchant Multicurrency, και Surcharge.

Μέσω της πλατφόρμας OPERA 5 On-Premise της Oracle, οι ξενοδόχοι μπορούν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες της τεχνολογίας Tap on Any Device της Viva.com, ώστε να δέχονται ανέπαφες πληρωμές σε οποιαδήποτε συσκευή χρησιμοποιούν, π.χ. για τις κρατήσεις ή για το σύστημα παραγγελιοληψίας.

Κατεβάζοντας απλά την εφαρμογή Terminal app, που μετατρέπει κάθε έξυπνη συσκευή σε τερματικό πληρωμών, έχουν στη διάθεσή τους πολλαπλά τερματικά POS, χωρίς την ανάγκη αγοράς πρόσθετου εξοπλισμού.

Μέσω αυτής της ολοκληρωμένης λύσης και της ευρείας επιλογής υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας της Viva.com, οι επιχειρήσεις είναι σίγουρες ότι δεν πρόκειται σχεδόν ποτέ να χάσουν πώληση. Οι συναλλαγές μπορούν να ολοκληρωθούν οπουδήποτε εντός του ξενοδοχείου, από τη ρεσεψιόν και την πισίνα έως το εστιατόριο. Οι επισκέπτες μπορούν αντίστοιχα να πληρώσουν στο νόμισμα επιλογής τους με πλήρη διαφάνεια της συναλλαγματικής ισοτιμίας, και να επιλέξουν τρόπο πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων κορυφαίων τοπικών σχημάτων πληρωμών και εναλλακτικών μεθόδων πληρωμής (Alternative Payment Methods - APM).

«Η plug-and-play omnichannel πλατφόρμα της Viva.com που υποστηρίζει οποιοδήποτε τρόπο συναλλαγής, αλλάζει τον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων σε όλη την Ευρώπη. Η συνεργασία μας με την Oracle αποτελεί αντιπροσωπευτικό παράδειγμα αυτού, βοηθώντας τους πελάτες της Oracle να διαμορφώσουν συνολικά μία κορυφαία εμπειρία για τους επισκέπτες τους,» σχολίασε ο Χάρης Ξενοφώντος, Chief Partnerships Officer της Viva.com.

Η Viva.com αξιοποιεί την κορυφαία in-house τεχνολογία της και το εκτενές οικοσύστημα στρατηγικών συνεργατών της σε μία ολοκληρωμένη end-to-end omnichannel λύση για τον τομέα φιλοξενίας που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να βελτιστοποιήσουν την εμπειρία που προσφέρουν στους πελάτες τους. Παράλληλα με τις δυνατότητες tokenization και Real-Time Settlement, οι επιχειρήσεις επωφελούνται από πρόσθετες υπηρεσίες, όπως:

Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος (Dynamic Currency Conversion), που καλύπτει 51 νομίσματα κατόχων καρτών, και επιτρέπει στους πελάτες την επιλογή πληρωμής στο νόμισμα της χώρας τους, εξαλείφοντας την ασάφεια γύρω από τις συναλλαγματικές ισοτιμίες.

Το Merchant Multicurrency επιτρέπει στους ξενοδόχους να προσφέρουν στις ιστοσελίδες τους προϊόντα και υπηρεσίες σε πολλαπλά νομίσματα, ανταποκρινόμενοι στις προτιμήσεις του διεθνούς πελατολογίου τους.

Η Λειτουργία Προσαύξησης Συναλλαγών (Surcharge) βοηθά τους εμπόρους να ελαχιστοποιήσουν τα κόστη, επιτρέποντας τη μεταφορά της acquiring προμήθειας στο πλαίσιο συναλλαγών με συγκεκριμένους τύπους καρτών, όπως εταιρικές κάρτες και κάρτες που έχουν εκδοθεί εκτός Ευρωπαϊκής Οικονομικής Ζώνης, στους κατόχους καρτών, με πλήρη διαφάνεια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Σκυλακάκης: Ψήφος εμπιστοσύνης η εξαγορά της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή - Ενδιαφέρον από ΗΑΕ για τα υπεράκτια αιολικά

Μητσοτάκης για The Ilisian (πρώην Hilton): «Βραχίονας σημαντικής οικονομικής προόδου»

Η Rosemont Pharmaceuticals εξαγοράζει την ελληνική Pharma-Data

gazzetta
gazzetta reader insider insider