Η TGI Friday's αναζητά νέα χρηματοδότηση ενώ προετοιμάζεται για τα «χειρότερα»

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Η TGI Friday's αναζητά νέα χρηματοδότηση ενώ προετοιμάζεται για τα «χειρότερα»
Σε αναζήτηση πόρων βρίσκεται η αλυσίδα εστιατορίων TGI Friday's, καθώς ετοιμάζεται να υποβάλλει αίτηση για προστασία από πτώχευση το επόμενο διάστημα

Σε αναζήτηση πόρων βρίσκεται η αλυσίδα εστιατορίων TGI Friday's, καθώς ετοιμάζεται να υποβάλλει αίτηση για προστασία από πτώχευση το επόμενο διάστημα, σύμφωνα με ανώνυμες πηγές που επικαλείται το Bloomberg. Η επιχείρηση έχει πληγεί σημαντικά από το μειωμένο budget των καταναλωτών αλλά και από την στροφή προς πιο «γρήγορο φαγητό».

Η αμερικανική εταιρεία, βρίσκεται σε διαβουλεύσεις για ένα δάνειο που θα την βοηθήσει να συνεχίσει την λειτουργία της μέσω της διαδικασίας του κεφαλαίου 11 και να αναδυθεί ως λειτουργούσα εταιρεία, δήλωσαν οι άνθρωποι, οι οποίοι ζήτησαν να μην κατονομαστούν συζητώντας εμπιστευτικές πληροφορίες.

Η TGI Friday's συνεργάζεται ακόμα με δικηγόρους για την προετοιμασία της πτώχευσής της, η οποία δεν είναι οριστική ωστόσο ακόμα οριστική. Εκπρόσωποι της εταιρείας αλλά και των δικηγόρων της αρνήθηκαν να σχολιάσουν.

Η εταιρεία ξεκίνησε στο Upper East Side του Μανχάταν τη δεκαετία του 1960, με την καινοτόμα ιδέα ενός μπαρ - εστιατορίου για singles, στο οποίο οι γυναίκες μπορούσαν να πηγαίνουν χωρίς να συνοδεύονται. Η αλυσίδα εξαπλώθηκε έκτοτε σε όλες τις ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ο Μασκ δίνει 1 εκατ. σε όποιον υπογράφει υπέρ της οπλοκατοχής

Premier League: Τα πιο φτηνά και πιο «αλμυρά» διαρκείας στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου

Eurostat: Σχεδόν 3 στους 10 Έλληνες δεν μιλούν καμία ξένη γλώσσα

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider