Philip Morris: Ισχυρές επιδόσεις στο γ' τρίμηνο και αναβάθμιση guidance - Ράλι για τη μετοχή

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Philip Morris: Ισχυρές επιδόσεις στο γ' τρίμηνο και αναβάθμιση guidance - Ράλι για τη μετοχή
Για το 2024, προσβλέπει σε προσαρμοσμένα κέρδη μεταξύ 6,45 δολ. και 6,51 δολ. ανά μετοχή, ενώ μέχρι στιγμής στο 2024 η μετοχή της μετρά άνοδο 26%.

Άνετα ξεπέρασε τις εκτιμήσεις των αναλυτών για τις επιδόσεις της στο γ' τρίμηνο η Philip Morris International (PMI) με αποτέλεσμα να αναθεωρεί ανοδικά το guidance για το 2024, ενώ η μετοχή της στις προσυνεδριακές συναλλαγές εκτινάσσεται 4,25%.

Ειδικότερα, για το τρίτο τρίμηνο, ανέφερε προσαρμοσμένα κέρδη 1,91 δολάρια ανά μετοχή, ξεπερνώντας την πρόβλεψη των αναλυτών για 1,82 δολ/μτχ, σύμφωνα με το FactSet. Οι καθαρές πωλήσεις άγγιξαν τα 9,91 δισ. δολάρια, έναντι εκτίμησης για 9,68 δισ. δολάρια. Το γ' τρίμηνο του 2023 είχε αναφέρει κέρδη 1,67 δολάρια ανά μετοχή με πωλήσεις 9,14 δισ. δολαρίων.

«Το τρίτο τρίμηνο, πετύχαμε εξαιρετικά ισχυρές επιδόσεις, με ρεκόρ τριμηνιαίων καθαρών εσόδων και κερδών ανά μετοχή», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Γιάτσεκ Όλτσακ. Για το 2024, προσβλέπει σε προσαρμοσμένα κέρδη μεταξύ 6,45 δολ. και 6,51 δολ. ανά μετοχή, ενώ μέχρι στιγμής στο 2024 η μετοχή της μετρά άνοδο 26%.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Lockheed Martin: Αυξάνει τα κέρδη και τις προβλέψεις πωλήσεων λόγω της ισχυρής ζήτησης όπλων

Verizon: Έχασε τις προβλέψεις για κέρδη και έσοδα γ' τριμήνου - Πτώση για τη μετοχή

Logitech: Αναθεωρεί το guidance μετά τις ισχυρές επιδόσεις β' τριμήνου

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider