Nέες γεύσεις Cappuccino από τo Nescafé

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Nέες γεύσεις Cappuccino από τo Nescafé

Τρεις νέες γεύσεις από πλούσιο πολυποικιλιακό χαρμάνι μας συστήνει o Nescafé ® υποσχόμενη να δημιουργήσει την «χρυσή» στιγμή της κάθε ημέρας όπου το πλούσιο άρωμα του φρεσκοαλεσμένου καφέ, όμοιο με της αγαπημένης σας καφετέριας, συνδυάζεται με το γραφείο ή την ασύγκριτη άνεση του καναπέ σας.

Ο Nescafé Cappuccino, από εξαιρετικής ποιότητας καφέ Arabica και Robusta συνδυάζεται με λεπτοαλεσμένους κόκκους καφέ και υπόσχεται να ικανοποιήσει στο έπακρο όσους αναζητούν την εμπειρία του αυθεντικού ιταλικού καφέ.

Οι Nescafé Latte Vanilla & Latte Caramel παντρεύουν το πολυποικιλιακό χαρμάνι με την γλυκιά γεύση της βανίλιας και της καραμέλας πετυχαίνοντας να απογειώσουν τις αισθήσεις.

Τέλος ο Nescafé Mocha ταιριάζει με τρόπο μοναδικό τον καφέ με την υπέροχη γεύση της σοκολάτας με στόχο να εκπληρώσει κάθε γλυκιά επιθυμία.

Πέρα από τον συνδυασμό των δύο ποικιλιών σε ένα απολαυστικό μίγμα στιγμιαίου καφέ το μυστικό του Nescafé Cappuccino ® συνίσταται και στην πλούσια βελούδινη κρέμα του που διαρκεί μέχρι την τελευταία γουλιά και μοιάζει με αυτή του αγαπημένου σας bartender.

Οι δύο αυτές ξεχωριστές και έντονες ποικιλίες καφέ στις τρεις «φρέσκιες» γεύσεις του Nescafé Cappuccino προσφέρουν στους γευσιγνώστες και λάτρεις του καφέ μια νέα μοναδική εμπειρία αισθήσεων αφού αποκτούν ακόμα πιο έντονη και ισορροπημένη γεύση και μετατρέπουν την εμπειρία του καφέ στο σπίτι ίδια με αυτή της καφετέριας και μάλιστα σε εξαιρετικά οικονομική τιμή.

Και αν αυτές οι τρεις νέες γεύσεις δεν είναι του γούστου σας, οι προτάσεις δεν σταματούν εκεί! Η εταιρεία προσφέρει πλήθος γεύσεων με στόχο να ικανοποιήσει ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα και να τιμήσει την μακρά ιστορία της.

Η ιστορία του Nescafé ® ξεκινά από το 1929, όταν η Nestlé κλήθηκε να βρει μια λύση για το πλεόνασμα καφέ της Βραζιλίας μετά το κραχ της Wall Street. Αυτή ακριβώς η στιγμή, αποτέλεσε την απαρχή της δημιουργίας μιας εντελώς νέας εμπειρίας καφέ για την εταιρεία, αλλά και το ξεκίνημα μιας σχέσης διαρκείας με τους καλλιεργητές καφέ της Βραζιλίας. Από την 1η Απριλίου 1938, μετά από χρόνια έρευνας και σκληρής δουλειάς, δημιουργήθηκε ένας πλούσιος απολαυστικός καφές που θα μπορούσε να ετοιμαστεί στη στιγμή. Σήμερα η Nescafe αποτελεί την κορυφαία μάρκα καφέ στον κόσμο με παρουσία σε περισσότερες από 180 χώρες και με 5.500 κούπες να καταναλώνονται κάθε δευτερόλεπτο.

Sponsored By Nescafe Cappuccino

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider