Με τον CEO της Lamda η πρώτη συνάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη 

Κώστας Κετσιετζής
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Με τον CEO της Lamda η πρώτη συνάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη 
Η κίνηση θεωρείται άκρως συμβολική καθώς ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δεσμευθεί προεκλογικά πως θα προχωρήσει άμεσα η αποκρατικοποίηση.

Συμβολική ήταν η πρώτη επίσημη συνάντηση του νέου υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Ο Άδωνις Γεωργιάδης υποδέχθηκε στο γραφείο του τον Οδυσσέα Αθανασίου διευθύνοντα σύμβουλο της Lamda Development, η οποία ηγείται της κοινοπραξίας που έχει αναλάβει την παραχώρηση του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού.

Η κίνηση θεωρείται άκρως συμβολική καθώς ο πρωθυπουργόςΗ κίνηση θεωρείται άκρως συμβολική καθώς ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτακής έχει δεσμευθεί προεκλογικά πως θα προχωρήσει άμεσα η αποκρατικοποίηση έχει δεσμευθεί προεκλογικά πως θα προχωρήσει άμεσα η αποκρατικοποίηση, ενώ το τελευταία διάστημα είχαν ενταθεί για άλλη μια φορά οι σχέσεις της προηγούμενης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με την εταιρεία.

Αφορμή αποτέλεσε η Κοινή Υπουργική Απόφαση που υπεγράφη από τους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ για την πολεοδόμηση του Μητροπολιτικού Πάρκο του Ελληνικού, η οποία σύμφωνα με τη Lamda Development έθετε «ανυπέρβλητα εμπόδια» στην επένδυση και καθιστούσε «μετέωρη» την ολοκλήρωσή της.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider