Γεωργιάδης: Θα είναι μία δύσκολη χρονιά και θα χαθούν χρήματα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γεωργιάδης: Θα είναι μία δύσκολη χρονιά και θα χαθούν χρήματα
Ο αρμόδιος υπουργός σχολίασε την επικαιρότητα και τόνισε πως η λειτουργίας της αγοράς ήταν καλή, κατά τις πρώτες ημέρες «ανοίγματος» μετά το προσωρινό «λουκέτο».

«Προφανώς το 2020 θα είναι χρονιά ύφεσης» που θα χαθούν χρήματα δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή που είχε το πρωί της Τρίτης, στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΙ».

Όμως ο αρμόδιος υπουργός σχολίασε την επικαιρότητα και τόνισε πως η λειτουργίας της αγοράς ήταν καλή, κατά τις πρώτες ημέρες «ανοίγματος» μετά το προσωρινό «λουκέτο», λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

«Προφανώς το 2020 θα είναι χρονιά ύφεσης»

«Τις πρώτες ημέρες λειτουργίας της η αγορά πήγε πολύ καλά. Η περασμένη εβδομάδα έκλεισε με αύξηση 40%-45% σε σχέση με την αντίστοιχη εβδομάδα πέρυσι. Η χθεσινή πρώτη μέρα πήγε, επίσης, πάρα πολύ καλά. Άρα, μέχρι αυτή την ώρα, η οικονομία και η αγορά λειτουργούν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης και πρόσθεσε:

«Θα είμαι ειλικρινής. Δεν προδικάζω ότι θα πάμε σε μία φανταστική χρονιά με άνοδο του τζίρου και όλα αυτά. Προφανώς το 2020 θα είναι χρονιά ύφεσης. Θα είναι μία δύσκολη χρονιά και θα χαθούν χρήματα. Λέω, όμως, ότι οι πρώτες μέρες που άνοιξε η αγορά πήγε καλά. Και αυτό είναι ελπιδοφόρο».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider