Το σποτ της Ρένας Δούρου για το Μάτι - Προκαλεί σε debate τον Πατούλη (vid)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το σποτ της Ρένας Δούρου για το Μάτι - Προκαλεί σε debate τον Πατούλη (vid)
Η Ρένα Δούρου μιλά για την καταστροφή στο Μάτι.

Η Ρένα Δούρου πρωταγωνιστεί στο προεκλογικό της σποτ, στο οποίο μιλά για την τραγωδία στο Μάτι και καλεί τον Γιώργο Πατούλη σε «αδιαμεσολάβητο debate» μπροστά στους πολίτες, όπου και οι δύο θα απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις που θα δεχτούν.

Την Τρίτη 21 Μαΐου, στις 6 το απόγευμα, η Ρένα Δούρου θα απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση της θέσουν οι πολίτες, ζωντανά στο Facebook.

Με το μήνυμα που έφτασε στους κατοίκους της Ανατολικής Αττικής, δήθεν από το προσωπικό της κινητό και έγραφε «Δώσε μου φωτιά να κάψω να μην μείνει τίποτα» ξεκινά το σποτ της Ρένας Δούρου, στο οποίο πρωταγωνιστεί η ίδια η Περιφερειάρχης Αττικής.

«Όταν διέγραψαν τα πλάνα της επίσκεψής μου στο Μάτι, αμέσως μετά την τραγωδία έμεινα σιωπηλή. Όταν μου έριξαν το φταίξιμο έμεινα σιωπηλή…» αναφέρει η Περιφερειάρχης

.

Η Ρένα Δούρου μιλά για την καταστροφή, ενώ αναφέρει χαρακτηριστικά απευθυνόμενη στους πολίτες «όλοι ξέρουμε ποιος έστειλε αυτό το αισχρό μήνυμα». Παράλληλα καλεί τον Γιώργο Πατούλη σε «αδιαμεσολάβητο ντιμπέιτ» στις 21 Μαΐου με ερωτήσεις από τους χρήστες του Facebook.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider