Βαρουφάκης: Θα συνεργαζόμουν με ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Βαρουφάκης: Θα συνεργαζόμουν με ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή
Ο Γιάνης Βαρουφάκης έκανε παράλληλα λόγο για ασυνέπεια στα λόγια και τα έργα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ αφήνει ο Γιάνης Βαρουφάκης, ενώ εμφανίζεται βέβαιος πως το ΜέΡΑ 25 θα μπει στη Βουλή.

Αναφερόμενος στις ερχόμενες - πρόωρες - εθνικές εκλογές, το πρωί της Δευτέρας στο ΣΚΑΙ, ο πρώην υπουργός Οικονομικών είπε ότι αν το ΜέΡΑ25 μπει στη Βουλή, θα είναι εναντίον του παραλογισμού, ενώ όταν ρωτήθηκε για την προοπτική συνεργασιών μετά τις εθνικές εκλογές, σημείωσε πως θα μπορούσε να συνεργαστεί και με τα δύο πρώτα κόμματα.

Ο κ. Βαρουφάκης έκανε παράλληλα λόγο για ασυνέπεια στα λόγια και τα έργα του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς επίσης και αλλαγές στο αφήγημά του που απογοήτευσαν τους πολίτες, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο κ. Βαρουφάκης χαρακτήρισε τεράστιο λάθος της κυβέρνησης την παροχή των φιλοδωρημάτων-επιδομάτων, όπως τα χαρακτήρισε, στους πολίτες.

Ο κ. Βαρουφάκης αναφέρθηκε για την περίοδο που ήταν υπουργός Οικονομικών το 2015, υποστηρίζοντας πως τον έστειλαν στις Βρυξέλλες για ρήξη ενώ ταυτόχρονα τον υπονόμευαν. Παράλληλα ισχυρίστηκε πως αν ερχόταν σε ρήξη με τους Ευρωπαίους η Ελλάδα δεν θα έβγαινε από το ευρώ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider