Βουλή: Αποχώρησαν από την ΚΟ των «Σπαρτιατών» οι Μιχ. Γαυγιωτάκης και Γ. Ασπιώτης

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Βουλή: Αποχώρησαν από την ΚΟ των «Σπαρτιατών» οι Μιχ. Γαυγιωτάκης και Γ. Ασπιώτης
Ανεξάρτητος βουλευτής δηλώνει, με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής, ο Μιχάλης Γαυγιωτάκης που είχε εκλεγεί με τους «Σπαρτιάτες».

Τελευταία ενημέρωση 18.42

Ανεξάρτητος βουλευτής δηλώνει, με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής, ο Μιχάλης Γαυγιωτάκης που είχε εκλεγεί με τους «Σπαρτιάτες», ενώ αντίστοιχη επιστολή απέστειλε λίγο αργότερα και ο Γεώργιος Ασπιώτης.

«Από τούδε και στο εξής λειτουργώ ως βουλευτής στο πλαίσιο του Συντάγματος και του Κανονισμού της Βουλής, έχοντας τιμηθεί με την ψήφο των πολιτών του Ηρακλείου Κρήτης, μη εντασσόμενος πλέον στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του πολιτικού κόμματος "Σπαρτιάτες"», δηλώνει ο Μιχάλης Γαυγιωτάκης και προσθέτει: «Προτάσσουμε το θάρρος, τη δύναμη του φρονήματος, τα βήματα μπροστά και όχι την οπισθοχώρηση. Δεν χαριζόμαστε σε επίγειους παραδείσους, ούτε συνωμοτούμε στα θέλγητρα και προσταγές ενός επίδοξου εισβολέα».

Λίγη ώρα αργότερα, την απόφασή του να λειτουργεί ως ανεξάρτητος βουλευτής, μη εντασσόμενος πλέον στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των «Σπαρτιατών», δηλώνει, με επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής ο Γεώργιος Ασπιώτης.

Μετά την αποχώρηση του Γ. Ασπιώτη, οι «Σπαρτιάτες» μένουν με πέντε βουλευτές και οι ανεξάρτητοι βουλευτές γίνονται έντεκα. Στην περίπτωση που οι «Σπαρτιάτες» μείνουν με κάτω από πέντε βουλευτές παύουν να είναι Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΠΑΣΟΚ: Ο Χάρης Δούκας ζητά εκλογές τον Νοέμβριο - Αιχμές από την ηγεσία

Μαρινάκης: Σημαντική πρόοδος της Ελλάδας στην Έκθεση του ΟΟΣΑ για τη δωροδοκία και την καταπολέμηση της διαφθοράς

gazzetta
gazzetta reader insider insider