Επιτροπή Ανταγωνισμού: Πρακτική άσκηση για απόφοιτους Νομικής, Πληροφορικής και οικονομικών σχολών

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Επιτροπή Ανταγωνισμού: Πρακτική άσκηση για απόφοιτους Νομικής, Πληροφορικής και οικονομικών σχολών
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν έως και την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου τις αιτήσεις τους.

Στην Επιτροπή Ανταγωνισμού μπορούν να απασχοληθούν έως πέντε νέοι επιστήμονες, για την απόκτηση πρακτικής εμπειρίας στο νομικό ή οικονομικό τομέα του ελεύθερου ανταγωνισμού, για περίοδο που δεν μπορεί να ξεπερνάει τους έξι μήνες.

Για τους επιστήμονες οι οποίοι θα επιλεχθούν, με απόφαση της ολομέλειας, προβλέπεται η δυνατότητα αμοιβής μέσω συμμετοχής σε αυτόνομα projects που χειρίζεται η ίδια η επιτροπή.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι (απόφοιτοι) νέοι επιστήμονες νομικής, οικονομικής επιστήμης (ιδίως εκείνοι με κατεύθυνση οικονομετρίας ) και πληροφορικής (data scientists - επιθυμητή εξειδίκευση στον χειρισμό και στην ανάλυση αλγορίθμων και τεχνικών μηχανικής μάθησης και γενικότερα τεχνικές τεχνητής νοημοσύνης, κατά προτίμηση βασισμένες σε οικονομικές και στατιστικές αρχές) να υποβάλλουν έως και την Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], σχετική αίτηση, η οποία θα συνοδεύεται από αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα και αντίγραφα τίτλων σπουδών.

Η επιτροπή σημειώνει ότι, λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες της πανδημίας, παρέχει τη δυνατότητα σε αυτούς που θα επιλεχθούν να απασχοληθούν μέσω τηλεργασίας.

Μετά το πέρας της άσκησης στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, οι ασκούμενοι θα λάβουν βεβαίωση και συστατική επιστολή επιτυχούς ολοκλήρωση της άσκησης στην Επιτροπή.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της Επιτροπής Ανταγωνισμού (τηλ.: 210-88.09.224).

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider