Αιτήσεις για 58 θέσεις πτυχιούχων σε υπουργεία

Αγγελική Μαρίνου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αιτήσεις για 58 θέσεις πτυχιούχων σε υπουργεία

Ξεκινά την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει έως τις 2 Δεκεμβρίου η διαδικασία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στην Προκήρυξη 3Κ/2016 του ΑΣΕΠ που αφορά στην πρόσληψη 58 στελεχών Πληροφορικής (Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης) σε υπουργεία και φορείς του Δημοσίου.

Οι 58 θέσεις τακτικού προσωπικού και προσωπικού ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου κατανέμονται σε φορείς του υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού (Γεν. Γραμ. Εμπορίου, Γεν. Γραμ. Βιομηχανίας, ΕΤΕΑΝ Α.Ε.), στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, στο υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού (Κεντρική Υπηρεσία, Ε.Α.Κ.Θ), στο υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, καθώς και στην Ανώνυμη Εταιρία Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης (Η.Δ.Ι.Κ.Α. Α.Ε.).

Οι ειδικότητες της προκήρυξης αφορούν 49 θέσεις ΠΕ Πληροφορικής, 2 θέσεις ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού και 7 θέσεις ΤΕ Πληροφορικής. Η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους υποψήφιους θα οριστεί μέσα στις επόμενες ημέρες και θα είναι 20ήμερη.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να γνωρίζουν πως εκτός από την ηλεκτρονική θα πρέπει να αποστείλλουν στο ΑΣΕΠ ταχυδρομικά, με συστημένη επιστολή και υπογεγραμμένη την εκτυπωμένη μορφή της αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά, στη διεύθυνση: Α.Σ.Ε.Π. Αίτηση για την Προκήρυξη 3Κ/2016 Τ.Θ. 14308 Αθήνα Τ.Κ. 11510, έως την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016.

Περισσότερες πληροφορίες στον δικτυακό τόπο www.asep.gr.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider