257 προσλήψεις μονίμων μέσω ΑΣΕΠ στα νοσοκομεία

Αγγελική Μαρίνου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
257 προσλήψεις μονίμων μέσω ΑΣΕΠ στα νοσοκομεία

Διέξοδο στην ανεργία για επαγγελματίες στον χώρο της υγείας συνιστά η 5Κ/2017 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 257 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας και στο Αρεταίειο Νοσοκομείο.

Μεγάλη ζήτηση έχουν ειδικότητες όπως ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, ΠΕ Ειδικών παιδαγωγών, ΠΕ Πληροφορικής, ΠΕ Μηχανικών Η/Υ, ΠΕ Κοστολόγων, ΤΕ Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας, ΤΕ Λογιστικής, ΤΕ Πληροφορικής, ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων κλπ.

Πέραν των αντίστοιχων με την ειδικότητα τίτλων σπουδών, στα κριτήρια που θα πριμοδοτήσουν τους υποψηφίους με επιπλέον μόρια συμπεριλαμβάνονται -ανάλογα με την ειδικότητα- τα πιστοποιητικά χειρισμού Η/Υ, οι άδειες άσκησης επαγγέλματος, ιατρικού ή άλλου κλάδου, η βεβαίωση ιδιότητας μέλους Ιατρικού, Νοσηλευτικού και Χημικού Συλλόγου, η εκπλήρωση της υποχρεωτικής άσκησης υπηρεσίας υπαίθρου (αγροτικό).

Επίσης πολύτιμα μόρια εξασφαλίζουν μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών σε κλάδους όπως η φαρμακευτική, η χημεία, η βιοστατιστική, η βιοπληροφορική και η μοριακή βιολογία, αλλά και η άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτική κατανομή των θέσεων στον δικτυακό τόπο http://www.asep.gr/webcenter/content/conn/ucmserver/path/Enterprise%20L…

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider