Αυτές είναι οι πιο χρήσιμες εφαρμογές για την τηλεόρασή σου (vids)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αυτές είναι οι πιο χρήσιμες εφαρμογές για την τηλεόρασή σου (vids)
Η WIND VISION έχει ενσωματωμένη αυτή τη λειτουργία! Δεν χρειάζεται να κάνετε κάποια έξτρα αγορά. Το έχετε εξ αρχής. Τόσο εύκολη γίνεται η ζωή σας!

Ψάξαμε, βρήκαμε και προτείνουμε τις πέντε καλύτερες εφαρμογές της WIND VISION που κάνουν τη ζωή μας λιγάκι πιο εύκολη.

Όταν, πριν από έναν περίπου χρόνο, η WIND παρουσίαζε τη WIND VISION με το σύνθημα «Ο νέος τρόπος να βλέπουμε τηλεόραση», κανείς δεν περίμενε ότι εν έτει 2019 υπάρχει όντως και άλλος, νέος τρόπος να βλέπουμε τηλεόραση. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, θεωρούσαμε πως «τα είχαμε δει όλα» και ουσιαστικά ήμαστε υπερπλήρεις από τηλεοπτικά προγράμματα και είχαμε ανακαλύψει όλες τις δυνατότητες που μας δίνουν οι τηλεοπτικές υπηρεσίες.

Λογαριάζαμε όμως χωρίς την AndroidTV, δηλαδή τον τρόπο που πλέον το να βλέπεις τηλεόραση δεν είναι απλώς άλλη μια τυπική διαδικασία, αλλά καθίσταται μία ολοκληρωμένη εμπειρία ζωής . Μία εμπειρία γεμάτη με εφαρμογές που διευκολύνουν όχι μόνο την παρακολούθηση ενός προγράμματος, αλλά την ίδια μας τη ζωή. Η τηλεόραση παύει πλέον να είναι μια οικιακή συσκευή. Η τηλεόραση πλέον γίνεται το απόλυτο εργαλείο του σπιτιού. Ας γίνουμε λοιπόν λίγο πιο σαφείς.

Οι αμέτρητες εφαρμογές AndroidTV που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη

Όταν κάθεσαι στον καναπέ και ανοίγεις την τηλεόραση, συχνά δεν έχεις αποφασίσει τι θες να κάνεις. Να δεις σειρά ή ταινία; Να βάλεις ένα ντοκιμαντέρ ή να χαζέψεις ό,τι βρεις; Να ακούσεις μουσική; Να ανακαλύψεις μια νέα ραδιοφωνική εκπομπή; Να ξαναδείς παλιές σου φωτογραφίες και βίντεο; Και να αποφασίσεις να κάνεις κάτι από αυτά, μερικές φορές βαριέσαι μόνο και μόνο στην ιδέα του «βάλε-βγάλε» τα ανάλογα καλώδια. Πλέον, αυτό δεν χρειάζεται να το ξανασκεφτείς!

Με τη WIND VISION έχεις τη δυνατότητα να εμπλουτίσεις το περιεχόμενο σου με ταινίες, μουσική, παιχνίδια, και πολλά ακόμα κατεβάζοντας ό,τι εφαρμογή θέλεις από το Google Play Store. Ας δούμε κάποια παραδείγματα.

Αμέτρητα κανάλια και εφαρμογές

Google Play Movies για να λιώνεις στις σειρές και τις ταινίες

Πλέον, οι ταινίες και οι σειρές που σε ενδιαφέρουν είναι κυριολεκτικά άπειρες. Όσες και να θες να δεις, δεν προλαβαίνεις πάντα. Άλλες τις αφήνεις στη μέση, άλλες ξεχνάς που τις άφησες, άλλες δεν θυμάσαι ποτέ να τις δεις. Ευτυχώς όμως, με τo Google Play Movies μπορείς να δεις ταινίες και σειρές on demand και να εξερευνήσεις όλες τις νέες κυκλοφορίες για να μην χάσεις καμία. Και κυρίως, έχεις τη δυνατότητα να διαλέγεις καθημερινά από μια τεράστια ταινιοθήκη.

Οι σειρές και οι ταινίες χωρίζονται στις νέες κυκλοφορίες, στις προτεινόμενες με βάση το προφίλ σου, σε αυτές που έχουν «κατέβει» πιο πολύ και σε κατηγορίες ανάλογα με το περιεχόμενό τους (θρίλερ, ταινίες δράσης, superheroes κ.λπ.). Μπορείς όλες να τις απολαύσεις σε high definition ανάλυση, σχεδόν σαν να είσαι στο σινεμά. Και το καλύτερο είναι ότι τις κατεβάζεις στο κινητό σου και στη συνέχεια μπορείς να τις προβάλλεις στην τηλεόρασή σου.

wind vision

Spotify για να ακούς μουσική με τις ώρες

Με το πάτημα ενός κουμπιού, το Spotify, φέρνει την αγαπημένη σου μουσική στην τηλεόρασή σου. Δεν χρειάζεται να σηκωθείς από τον καναπέ για να πας μέχρι το στερεοφωνικό. Δεν χρειάζεται να ψάξεις για το που μπορεί να έχεις αφήσει (ξεχάσει, για να είμαστε ειλικρινείς) τα ακουστικά για να ακούσεις το αγαπημένο σου τραγούδι στο κινητό. Το smartphone συνδέεται με την τηλεόρασή σου και εσύ απολαμβάνεις μια μοναδική ηχητική εμπειρία.

Οι αγαπημένοι σου καλλιτέχνες, οι λίστες των αγαπημένων σου τραγουδιών, η χαρά του να ανακαλύπτεις ένα νέο εθιστικό τραγούδι, έρχονται όλα στην τηλεόρασή σου! Φαντάσου δηλαδή ότι αυτή τη μαγεία που σου προσφέρει το Spotify, του να ακούς συνέχεια την αγαπημένη σου μουσική ενώ παράλληλα ανακαλύπτεις και κάτι καινούργιο, πλέον θα μπορείς να τις απολαμβάνεις με τέρμα τα ηχεία στην τηλεόρασή σου κάνοντας παράλληλα και άλλες δουλειές μέσα στο σπίτι με μεγαλύτερη άνεση.

wind vision

TuneIn για να είσαι μόνιμα ενημερωμένος για ό,τι συμβαίνει στον κόσμο

Αν μέχρι τώρα είχες συνηθίσει να ακούς ραδιόφωνο στο αυτοκίνητο ή στο γραφείο, μόλις ήρθε η στιγμή για να ανακαλύψεις έναν νέο κόσμο. Το TuneIn φέρνει στο κινητό σου και συνεπώς και στην τηλεόραση σου ένα σωρό εκπομπές και podcasts από το CNN, το ESPN, το BBC Radio, το Al Jazzerra κ.ά., ενώ μπορείς να ακούς σε ζωντανή σύνδεση ακόμα και αγώνες του NBA! Με λίγα λόγια, πάνω από 100.000 ραδιοφωνικοί σταθμοί φτάνουν σε εσένα με ένα απλό κλικ! Οτιδήποτε συμβαίνει στον κόσμο, μπορείς πλέον να το μαθαίνεις, να το ακούς και κυρίως να στο αναλύουν οι πλέον έγκυροι ειδικοί από τα μεγαλύτερα δημοσιογραφικά δίκτυα του πλανήτη.

Φυσικά, στο TuneIn θα βρεις και μια τεράστια γκάμα μουσικής, με χιλιάδες τραγούδια από τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες, νέα remixes από πολλούς DJs, σπέσιαλ καλεσμένους της πλατφόρμας και πολλά ακόμα που δεν μπορείς καν να φανταστείς. Η μουσική μετατρέπεται πλέον σε μια μοναδική εμπειρία. Ναι, καλά το σκέφτεσαι, το TuneIn είναι το μέλλον και είναι ήδη εδώ!

Google Photos για να μοιράζεσαι πάντα τις αγαπημένες σου στιγμές

Πάτε ταξίδια, βλέπετε νέα μέρη, βγάζετε φωτογραφίες και βίντεο. Βγαίνετε με τους φίλους σας, βγάζετε selfies με το πόσο καλά περνάτε. Πηγαίνετε μια βόλτα στην πόλη και βλέπετε ξαφνικά ένα ωραίο, παλιό σπίτι και το βγάζετε φωτογραφία. Το ξέρετε ότι πλέον στο smartphone και συγκεκριμένα στο Google Photos έχετε αποθηκευμένες πολλές αναμνήσεις. Κρίμα είναι να μην μπορείτε να τις απολαύσετε στη μεγάλη οθόνη της τηλεόρασής σας και να τις δείξετε στους φίλους σας.

Ο αποκωδικοποιητής της WIND VISION σού δίνει τη δυνατότητα να μεταδώσεις στην τηλεόρασή σου φωτογραφίες, βίντεο και το περιεχόμενο εφαρμογών από το smartphone ή / και το tablet σου με το πάτημα ενός κουμπιού. Φανταστείτε δηλαδή πως ενώ το Google Photos σάς δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε φωτογραφίες μέχρι 16 megapixels και βίντεο μέχρι 1080p ανάλυση, στην τηλεόρασή σας όλα θα δείχνουν σαν να βλέπετε ταινία σε κινηματογράφο και θα ξαναζείτε κάθε στιγμή! Τόσο απλά και τόσο εύκολα μοιράζεσαι τη ζωή και τις εμπειρίες σου.

Βλέπεις τα πάντα στην τηλεόρασή σου με το πάτημα ενός κουμπιού

Ασύρματη μετάδοση περιεχομένου μέσω Chromecast, με το πάτημα ενός κουμπιού

Καλό είναι όμως να υπενθυμίσουμε ότι για τη σωστή και ομαλή λειτουργία των όσων αναφέραμε παραπάνω, είναι απαραίτητο το Chromecast, μία συσκευή που μπαίνει στη θύρα HDMI της τηλεόρασής μας και μπορούμε με αυτόν τον τρόπο να stream-άρουμε βίντεο, μουσική και παιχνίδια στην οθόνη της. Αυτός είναι δηλαδή ο τρόπος για να γίνει η τηλεόρασή μας εξυπνότερη!

Αυτό όμως δεν χρειάζεται να σας απασχολεί. Η WIND VISION έχει ενσωματωμένη αυτή τη λειτουργία! Δεν χρειάζεται να κάνετε κάποια έξτρα αγορά. Το έχετε εξ αρχής. Τόσο εύκολη γίνεται η ζωή σας!



Έτσι λοιπόν, οποιαδήποτε εφαρμογή είναι Google-cast ready, έχει δηλαδή το εικονίδιο «cast» στο μενού της, μπορούμε να την stream-άρουμε στην τηλεόρασή μας. Μπορούμε για παράδειγμα να στείλουμε βίντεο μέσω του YouTube, του Google Play Movies και του Netflix (μην ξεχνάτε ότι η WIND VISION, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το κάνει διαθέσιμο μέσω υπηρεσίας συνδρομητικής τηλεόρασης), μουσική μέσω του Spotify, του TuneIn και του Google Play Music, αλλά και φωτογραφίες μέσω του Google Photos.

Βέβαια, το σπουδαιότερο χαρακτηριστικό της WIND VISION είναι ο πανεύκολος τρόπος πλοήγησης από κανάλι σε κανάλι και κυρίως το ότι ενώ «κινείσαι» σε κάποιο Android app, όπως αυτά που περιγράψαμε παραπάνω, δεν έχεις ποτέ την αίσθηση ότι είσαι «μέσα» σε ένα application. Από τα τηλεοπτικά κανάλια μπορείς εύκολα να «μεταπηδήσεις» στα Android apps, χωρίς να χάνεις χρόνο, χωρίς να μπερδεύεσαι και χωρίς να «χάνεσαι» σε ένα ατέλειωτο μενού. Όλα είναι τρομακτικά εύκολα!

Περισσότερες πληροφορίες για τη WIND και τη WIND VISION:

Website: WIND VISION

Youtube: WIND VISION || WIND

Facebook: WIND

Instagram: wind_hellas

Twitter: WIND GR

***Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: εδώ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider