Για smartwatch η επιλογή είναι μία: HUAWEI!

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Για smartwatch η επιλογή είναι μία: HUAWEI!
Αν ψάχνετε για ένα χρήσιμο δώρο για τον εαυτό σας ή κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο, τότε σας έχουμε τη λύση.

Αν ψάχνετε για ένα χρήσιμο δώρο για τον εαυτό σας ή κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο, τότε σας έχουμε τη λύση.

Οι γιορτές είναι πλέον πολύ κοντά. Οι βόλτες στα μαγαζιά γίνονται όλο και συχνότερες, όμως, το ερώτημα του «τι δώρο τελικά να επιλέξω;» παραμένει. Η αλήθεια είναι πως η επιλογή του κατάλληλου δώρου είτε για τον εαυτό μας είτε για κάποιο αγαπημένο μας πρόσωπο, αποτελεί μια εξαιρετικά δύσκολη επιλογή. Κι αυτό γιατί ψάχνουμε κάτι το οποίο θα δημιουργήσει ένα συναίσθημα ευχαρίστησης στον παραλήπτη του τη στιγμή που θα το ανοίξει, ενώ θα του φανεί και αρκετά χρήσιμο στην καθημερινότητά του.

Τι μπορεί να είναι αυτό; Ένα smartwatch! Όχι όμως ένα οποιοδήποτε έξυπνο ρολόι, αλλά ένα από τα νέα μοντέλα της HUAWEI WATCH GT 3 Pro και GT 3, καθώς μιλάμε για τα κορυφαία στην κατηγορία τους. Η ικανότητα των smartwatches άλλωστε να καταγράφουν την υγεία μας, την φυσική μας κατάσταση και να μας βοηθούν να προσαρμόζουμε τις συνήθειες μας και να αγκαλιάζουμε έναν πιο υγιή τρόπο ζωής τα καθιστά έναν αχώριστο και αγαπημένο σύντροφο στην καθημερινότητά μας.

Με άλλα λόγια είναι σαν να έχετε έναν προσωπικό βοηθό στον καρπό σας. Είναι φυσικά συμβατά με iOS και Android συσκευές, ενώ διαθέτουν επιστημονική λειτουργία διαχείρισης υγείας και φυσικής κατάστασης και υψηλή απόδοση. Στόχος τους είναι να προσφέρουν μια επιστημονική προπόνηση για να βοηθήσουν τους χρήστες να παραμείνουν ενεργοί στην καθημερινή τους ζωή χάρη στις προηγμένες λειτουργίες παρακολούθησης της υγείας, συμπεριλαμβανομένης της συνεχούς παρακολούθησης του SpO2 και του στρες καθώς και της ακριβούς παρακολούθησης του ύπνου.

Smartwatch HUAWEI, το απόλυτο χριστουγεννιάτικο δώρο

Αν μας ρωτάτε ποιο smartwatch από τη σειρά της HUAWEI θα επιλέγαμε για να δωρίσουμε σε κάποιο αγαπημένο μας πρόσωπο, τότε η απάντηση θα ήταν ξεκάθαρα το HUAWEI WATCH GT 3 Pro . Το συγκεκριμένο έξυπνο ρολόι συνδυάζει την εξαιρετική τεχνογνωσία του με την αισθητική, οδηγώντας την παρακολούθηση της υγείας και τη φυσική κατάσταση στην κορυφή.

Μάλιστα, το HUAWEI WATCH GT 3 Pro κυκλοφορεί με τη λειτουργία ηλεκτροκαρδιογραφήματος ECG με πιστοποίηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία χάρη στην τεχνολογία TruSeen 5.0+, προσφέρει ακριβή μέτρηση της καρδιακής λειτουργίας, αλλά και των επιπέδων οξυγόνου στο αίμα. Έτσι οι χρήστες του θα μπορούν να πραγματοποιούν έγκυρο ηλεκτροκαρδιογράφημα, επιτρέποντάς τους να παρακολουθούν εύκολα τον καρδιακό τους παλμό και να εντοπίζουν πιθανούς κινδύνους για την υγεία της καρδιάς.

Φυσικά, κληρονομεί το αθλητικό DNA της σειράς GT, αλλά με αναβαθμισμένες δυνατότητες υλικού και λογισμικού και ακόμη πιο ολοκληρωμένες αθλητικές λειτουργίες. Το HUAWEI WATCH GT 3 Pro διατίθεται στις εκδόσεις Titanium και Ceramic, με φιλικά προς το δέρμα υλικά, ενώ επιτρέπουν την αυτόματη ανίχνευση οποιασδήποτε αλλαγής θερμοκρασίας στο σώμα μας.

Επειδή, όμως, κάθε άνθρωπος έχει και το δικό του προσωπικό γούστο, η γκάμα της Huawei είναι μεγάλη και καλύπτει όλες τις προτιμήσεις. Έτσι, εκτός από το HUAWEI WATCH GT 3 Pro, υπάρχει και το GT 3, ενώ οι διάφορες εκδόσεις τους, όπως οι Elegant Gold, Elegant White, μπορούν να βρουν τον τέλειο συνδυασμό σε ένα γυναικείο look. Και για όσους θέλουν άψογης φόρμα, αλλά και εξαιρετική λειτουργία, μπορούν να αναζητήσουν και τα HUAWEI WATCH 3, WATCH 3 Pro και WATCH GT2.

Τι καλύτερο λοιπόν για Χριστουγεννιάτικο δώρο από ένα smartwatch της HUAWEI;

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider