Έκπτωση 15% στις πτήσεις Αθήνα - Κάιρο της Egypt Air

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Έκπτωση 15% στις πτήσεις Αθήνα - Κάιρο της Egypt Air

Στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες του επιβατικού κοινού ανταποκρίνεται η Egyptair προσφέροντας έκπτωση 15% στα ναύλα των εισιτηρίων σε όλες τις κατηγορίες θέσεων για τις πτήσεις Αθήνα - Κάιρο που πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη.

Η προσφορά ισχύει

  • για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 1 Νοεμβρίου έως και 15 Νοεμβρίου 2017
  • και για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 15 Νοεμβρίου έως και 20 Δεκεμβρίου 2017

Επιπλέον, η EGYPTAIR, ενισχύοντας την παρουσία της στην Ευρώπη, προσφέρει 30% έκπτωση στα εισιτήρια όλων των διεθνών πτήσεων. Ειδικότερα, η έκπτωση ισχύει για συγκεκριμένες θέσεις όλων των κατηγοριών και για τις πτήσεις από τις ευρωπαϊκές πόλεις προς όλους τους προορισμούς της Μέσης Ανατολής, της Άπω Ανατολής και της Αφρικής, εκτός από την Ασμάρα της Ερυθραίας.

Συγκεκριμένα, η προσφορά ισχύει:

  • για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 1 Νοεμβρίου έως και 15 Νοεμβρίου 2017
  • και για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 1 Νοεμβρίου έως και 10 Δεκεμβρίου 2017

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι για τους επιβάτες όχι μόνο των συγκεκριμένων κρατήσεων η EGYPTAIR προσφέρει τη δυνατότητα δωρεάν διανυκτέρευσης σε δωμάτιο ξενοδοχείου πέντε αστέρων σε όσους θα διανυκτερεύσουν στο Κάιρο, ενώ σε όσους παραμείνουν από έξι έως δέκα ώρες στο Κάιρο, τη δυνατότητα δωρεάν ημερήσιας χρήσης δωματίου σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων ή δωρεάν ξενάγηση στο Κάιρο, τον Νείλο και τις Πυραμίδες (στην περίπτωση που η επίσκεψη πραγματοποιηθεί εκτός ωραρίου λειτουργίας, παρέχεται δωρεάν γεύμα με θέα τον χώρο των Πυραμίδων)

Επιπλέον ο αερομεταφορέας επιτρέπει δύο αποσκευές (23 kg η κάθε μία).

Να υπενθυμίσουμε ότι η EGYPTAIR αποτελεί τον εθνικό αερομεταφορέα της Αιγύπτου, με έδρα το Κάιρο. Ιδρύθηκε στις 7 Μαΐου του 1932, ως η πρώτη αεροπορική εταιρεία στην Μέση Ανατολή και στην Αφρική και ήταν η έβδομη αεροπορική εταιρεία παγκοσμίως που εντάχθηκε στην ΙΑΤΑ. Το αεροπορικό δίκτυο της EGYPTAIR προσεγγίζει σημερα περισσότερους από 70 προορισμούς, σε περίπου 60 χώρες σε όλο τον κόσμο ενώ στην Ελλάδα πετάει τα τελευταία 60 χρόνια, συνδέοντας αεροπορικά την Αθήνα με το Κάιρο και από εκεί με όλο τον κόσμο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider