Easyjet: Επτά νέα δρομολόγια στην Ελλάδα το 2018

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Easyjet: Επτά νέα δρομολόγια στην Ελλάδα το 2018

Με επτά νέα δρομολόγια επενδύει στo τουριστικό προϊόν της Ελλάδας η EasyJet, η πρώτη low cost αεροπορική που πέταξε στην Ελλάδα επιτυγχάνοντας όχι απλά να ανοίξει αλλά και να διευρύνει την συγκεκριμένη αγορά.

Αναλυτικότερα η αεροπορική εταιρεία προσθέτει από τον Ιούνιο του 2018 δύο εβδομαδιαίες πτήσεις από το αεροδρόμιο του Βόλου για το αεροδρόμιο του Γκάτουικ στο Λονδίνο, καθώς και το νέο δρομολόγιο της Βασιλείας όπου πλέον θα συνδέει την Αθήνα με 11 ευρωπαϊκούς προορισμούς, όπως το Βερολίνο, το Μπρίστολ, το Εδιμβούργο, τη Γενεύη, το Αμβούργο, το Γκάτγουικ του Λονδίνου, το Μάντσεστερ, το Μιλάνο (Μαλπένσα), τη Νάπολη και το Παρίσι (Ορλί).

Να υπενθυμίσουμε ότι με την προσθήκη των νέων δρομολογίων το συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυό της η ΕasyJet πλέον λειτουργεί σε περισσότερα από 80 δρομολόγια από την Ελλάδα ενώ εμπλουτίζεται με όλο και περισσότερες ταξιδιωτικές επιλογές σε προσιτές τιμές για διάφορες τουριστικές περιοχές της Ελλάδος, όπως Κρήτη, Κέρκυρα και Ρόδο.

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα των νέων πτήσεων της Easyjet έχει ως εξής:

ΑπόΠροςΈναρξηΠτήσεις/ εβδομάδα
ΑθήναΒασιλεία01 Αυγούστου 20182 (Τετ, Σαβ)
Κέρκυρα

Λιόν

30 Ιουνίου 20181 (Σαβ)
ΗράκλειοΜπορντό27 Ιουνίου 20182 (Τετ, Σαβ)
ΡόδοςΒενετία

25 Ιουνίου 2018

2 (Δευ, Πεμ)
ΘεσσαλονίκηΛούτον του Λονδίνου26 Ιουνίου 20183 (Τρι, Πεμ, Σαβ)
ΒόλοςΓκάτγουικ του Λονδίνο27 Ιουνίου 20182 (Τετ, Σαβ)
Θεσσαλονίκη

Βενετία

26 Ιουνίου 20182 (Τρι, Παρ)

Να υπενθυμίσουμε ότι η ανακοίνωση της Easyjet ήρθε λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της επέκτασης παρουσίας άλλων δύο low cost εταιρειών της Wizzair και της Volotea.

Η αεροπορική εταιρεία πέτυχε έναν αριθμό ρεκόρ επιβατών από και προς την Ελλάδα το τελευταίο δωδεκάμηνο με περισσότερους από 2,5 εκατομμύρια επιβάτες, γεγονός που αντιπροσωπεύει μία αύξηση της τάξεως 7,2% σε σχέση με το προηγούμενο χρόνο. Η easyJet συνδέει τώρα την Ελλάδα με έξι ευρωπαϊκές χώρες και πάνω από 20 διαφορετικούς προορισμούς σε όλη την Ευρώπη, όπως την Γενεύη, το Μάντσεστερ και το Μιλάνο (Μαλπένσα).

Όσο για τις τιμές των εισιτηρίων τα οποία μπορεί να βρει κανείς στο easyJet.com ή στην αντίστοιχη της εταιρείας εφαρμογής στο κινητό θα ξεκινούν από 13.67 ευρώ.

Η προσθήκη νέων δρομολογίων στην εταιρεία θεωρείται αναμενόμενη μετά τον αριθμό ρεκόρ των επιβατών που πέτυχε από και προς την χώρα μας το τελευταίο δωδεκάμηνο. Όπως αναφέρει αυτή την περίοδο ταξίδεψαν με την Easyjet περισσότεροι από 2,5 εκατομμύρια επιβάτες, γεγονός που αντιπροσωπεύει αύξηση της τάξεως 7,2% σε σχέση με το προηγούμενο χρόνο.

«Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε μια νέα επένδυση στην Ελλάδα σήμερα, με την προσθήκη αυτών των επτά νέων δρομολογίων που είναι προγραμματισμένα για το καλοκαίρι του 2018. Η ΕasyJet είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης της ελληνικής οικονομίας και της τουριστικής της βιομηχανίας και συνεχίζει να επενδύει συνεχώς στην Ελλάδα, λειτουργώντας πάνω από 80 δρομολόγια από τη χώρα.

Αναμένουμε ότι το επόμενο καλοκαίρι θα είναι «καλοκαίρι-ρεκόρ», με περισσότερες από 5.500 πτήσεις και πάνω από ένα εκατομμύριο θέσεις προς πώληση προς και από την Ελλάδα τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2018. Είμαστε επίσης πολύ ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε τις πτήσεις από τον Βόλο, καθιστώντας το 14ο μας αεροδρόμιο στην Ελλάδα.

Παραμένουμε δεσμευμένοι να αναπτυχθούμε στην Ελλάδα και η ΕasyJet όχι μόνο υποστηρίζει τον ελληνικό τουρισμό αλλά προσφέρει επίσης εύκολες και προσιτές ταξιδιωτικές επιλογές για τους Έλληνες, συνδέοντάς τους με την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων των συνδέσεων με τις κύριες πρωτεύουσες της Ευρώπης από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ali Gayward, UK Country Manager για την ΕasyJet.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider