9 βραβεία για το Honor Play στην IFA 2018

Viber Whatsapp Μοιράσου το
9 βραβεία για το Honor Play στην IFA 2018

Μια σειρά βραβείων για το νέο της μοντέλο Honor Play, κέρδισε στο μεγάλο τεχνολογικό σόου της ευρώπης, IFA 2018, η Honor, η θυγατρική της Huawei που έχει κατακτήσει τον τελευταίο καιρό τον τίτλο του πρωτοποριακού και καινοτόμου smartphone e-brand.

Η πρώτη gaming ναυαρχίδα της Honor ξεχώρισε για το GPU Turbo και για τις «έξυπνες» λειτουργίες του, που περιλαμβάνουν AI-powered δόνηση και notch screen 6,3 ιντσών για εξαιρετικές εμπειρίες gaming.

Συγκεκριμένα στην διεθνή έκθεση του Βερολίνου, IFA 2018, το Honor Play απέσπασε 9 βραβεία από κορυφαία μέσα του χώρου της τεχνολογίας, μεταξύ αυτών το «Best of IFA 2018» από το Android Headlines, το Digital Trends, το Pocket-lint, το T3 καθώς και το Ubergizmo, το Gear Diary, τοGeek Spin, το Talk Android και το Technobuffalo.

Παράλληλα απέσπασε πολύ θετικές κριτικές για τις ανωτέρου επιπέδου επιδόσεις, την ποιότητα των γραφικών και την πραγματικά έξυπνη AI κάμερα τα οποία συνδυάζονται με πολύ καλή τιμή.

Η τεχνολογία που ενσωματώνει και οι δυνατότητες που προσφέρει το ανέδειξαν ως το «Digital Trends Recommended Product», το «Experts Reviews Recommended», το «Editor’s Choice», το «Best Gaming Phone», το «Tech AdvisorRecommended» και το «Trusted Reviews Recommended» από κορυφαία μέσα του χώρου.

«Είμαστε περήφανοι για την ισχυρή υποστήριξη των media σε όλες τις αγορές. To Honor Play προσφέρει στου νέους αυτό που πραγματικά θέλουν από το smartphone τους, μία καθηλωτική non-stop εμπειρία gaming και διασκέδασης. Αυτή η αναγνώριση επιβεβαιώνει ότι το Honor Play είναι η «Game On» στιγμή για την βιομηχανία.» αναφέρει ο George Zhao, Πρόεδρος της Honor.

Το Honor Play έχει ακόμα μία FullView οθόνη που καλύπτει το 89% της συσκευής και μία τεράστια μπαταρία 3,750mAh που μπορεί να κρατήσει για τουλάχιστον 4,5 ώρες gaming. Είναι διαθέσιμο στις βασικότερες διεθνείς αγορές συμπεριλαμβανομένης της Δυτικής Ευρώπης (ΗΒ, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία και Ισπανία), της Νότιας και Βόρειας Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής, της Ρωσίας, της Ινδίας και τις χώρες τις Ανατολικής Ασίας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider