10 δώρα για έναν γκατζετάκια (pics)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
10 δώρα για έναν γκατζετάκια (pics)
Η λίστα με όλα όσα μπορείς να αγοράσεις από τα Public για τον φίλο σου που είναι κολλημένος με την τεχνολογία.

Βρισκόμαστε λίγα εικοσιτετράωρα πριν τα φετινά Χριστούγεννα και όλοι έχουμε στο μυαλό μας δεκάδες ανθρώπους που θέλουμε να τους αγοράσουμε δώρα. Σε ποιο κατάστημα να πρωτοαπευθυνθούμε και τι να πρωτοδιαλέξουμε;

....

Για να σας βγάλουμε από την δύσκολη θέση, πήγαμε μέχρι τα Public του Συντάγματος, τα οποία για άλλη μια φορά έχουν φορέσει τα γιορτινά τους και έχουν βάλει στο χριστoυγεννιάτικο κλίμα όλη την πόλη και επιλέξαμε δέκα δώρα που μπορείτε να κάνετε σε όποιον φίλο σας είναι κoλλημένος με την τεχνολογία.

Αυτές, λοιπόν, είναι οι προτάσεις μας για τον γκατζετάκια:

1. Nikon D5600 Kit AF-P 18-55mm VR

....

Kit DSLR και φακού με κορυφαία τεχνολογία απεικόνισης που δίνει έναυσμα στη δημιουργικότητά σας.

2. Ακουστικά Handsfree Bang & Olufsen Beoplay E8 2.0 Limestone

....

Premium ασύρματα ακουστικά bluetooth, κατασκευασμένα με γνώμονα την υψηλή αντοχή σε χρήση, δίχως να θυσιάζουν την ποιότητα ήχου.Τα Bang & Olufsen Beoplay E8 2.0 Limestone Bluetooth περιέχουν ear tips που τα κρατούν σταθερά στο αυτί ακόμη κι εν μέσω άσκησης, διαθέτει κουμπιά ελέγχου εύκολα στη χρήση, μπορείς να απαντάς σε κλήσεις και να ελέγχεις τις λειτουργίες αναπαραγωγής.

3. Hoverboard T-Slide 65X Multicolor

....

Μπορεί να φτάσει ως και τα 15 χιλιόμετρα/ώρα, ενώ με μια φόρτιση των 3 ωρών, η μπαταρία λιθίου (4000mAh), μπορεί να σε «πάει βόλτα» ως και 15 χιλιόμετρα. Είναι πολύ ελαφρύ και οι διαστάσεις τροχού είναι 6.5" -- δηλαδή μπορεί να αντέξει μέχρι 110 kg!

4. Smartwatch Huawei GT 2 Καφέ

''''

Με έως και 2 εβοδμάδες διάρκεια ζωής μπαταρίας, εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό και 3D σχεδιασμό γυαλιού το ΗUAWEI Watch GT 2 ήρθε για να μείνει.

5. Powerbank BuQu Ghost USB 2500mAh

....

Lifestyle Powerbank για να μην μείνετε λεπτό… χωρίς μπαταρία! Κομψός σχεδιασμός με ενσωματωμένο κλιπ ώστε να μπορεί εύκολα να κρεμαστεί στην ζώνη, στην τσάντα, με τα κλειδιά.

6. Ασύρματη IP Camera - Xiaomi Mi Home Camera 360 1080p

....

Δεν είναι μόνο μια κάμερα αλλά και ένα baby monitor, για να βλέπεις το παιδί σου οποιαδήποτε στιγμή, μέσα από την οθόνη του κινητού σου!

7. Σκληρός δίσκος WD & ακουστικά crystal audio

....

Σκληρός δίσκος, ανθεκτικός και έτοιμος ανά πάσα στιγμή, ο ιδανικός σύντροφος για κάποιον με πολλά βίντεο, φωτογραφίες, μουσική!

8. Tablet Huawei MediaPad T5 10 16GB

....

Ένα tablet με δυνατό επεξεργαστή, IPS οθόνη και άρτια τεχνικά χαρακτηριστικά που θα καλύψει τις ανάγκες του casual χρήστη, του επαγγελματία και του λάτρη των multimedia και του σερφαρίσματος στο διαδίκτυο.

9. Ηλεκτρικό Σκουπάκι με Stick Izzy V808

....

Σκούπισε εύκολα κι αποτελεσματικά με το ηλεκτρικό σκουπάκι χειρός Izzy V808. Συνδυάζει κοντάρι για άνεση και μέγιστη ισχύ 800 Watt, καθώς επίσης ανήκει σε ενεργειακή κλάση Α για οικονομία.

10. Activity Tracker Samsung Galaxy Fit E

....

Διακρίνεται από το πόσο λεπτή και ελαφριά είναι η συσκευή, μόλις 15 g, ενώ παράλληλα διαθέτει μπαταρία που διαρκεί αρκετά ώστε να αντέχει στην εβδομάδα σας, χωρίς επιπλέον φόρτιση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider