Χρηματιστήριο: Στο ΑΕΠ πρώτου τριμήνου η προσοχή των επενδυτών

Θανάσης Κουκάκης
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Χρηματιστήριο: Στο ΑΕΠ πρώτου τριμήνου η προσοχή των επενδυτών
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει οριακή άνοδο σε ποσοστό 0,08%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 1,29%.

Επιφυλακτικά άνοιξε το Χρηματιστήριο Αθηνών την Τρίτη με τους επενδυτές να δείχνουν μικρότερη αγοραστική διάθεση σε σχέση με τη χθεσινή συνεδρίαση.

Η πτωτική πορεία των ευρωπαϊκών αγορών φρενάρει την επενδυτική ψυχολογία στο ΧΑΑ, με την αγορά να δείχνει πάντως πως δεν έχει διάθεση για άμεση διόρθωση.

Η προσοχή των επενδυτών είναι στραμμένη στις ανακοινώσεις που θα κάνει η ΕΛΣΤΑΤ στις 12 το μεσημέρι για την πορεία του ΑΕΠ στο τρίμηνο Ιανουαρίου – Μάρτιου 2019.

Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Eurobank(-1,93%), της Ε ΧΑΕ(-1,73%) και της ΔΕΗ(-1,53%).

O Γενικός Δείκτης Τιμών διαμορφώνεται στις 836,31 μονάδες σημειώνοντας οριακή πτώση 0,06%. Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 11,25 εκατ. ευρώ. Ανοδικά κινούνται 29 μετοχές, 20 πτωτικά και 13 παραμένουν σταθερές.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει οριακή άνοδο σε ποσοστό 0,08%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 1,29%.Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές:Attica Bank+6,33% και Δρομέας+5,49%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές:Reds-5,58% και Unibios-4,89%.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider