«Διαγράφει» τις χθεσινές απώλειες η Wall με «αέρα» Μπάιντεν

Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Διαγράφει» τις χθεσινές απώλειες η Wall με «αέρα» Μπάιντεν
Ανακάμπτουν οι δείκτες της Wall Street την Τετάρτη.

Γενναία άνοδο καταγράφουν οι δείκτες της Wall Street, την Τετάρτη, με τους επενδυτές να απορροφούν τη μείωση των επιτοκίων από τη Fed, και να λαμβάνουν ώθηση από το προεκλογικό «στρατόπεδο» των Δημοκρατικών.

Το κλίμα αλλάζει άρδην στη Wall Street, με τον υποψήφιο για το χρίσμα των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν να ανακάμπτει και ευελπιστεί πως θα πάρει ένα καθαρό προβάδισμα έναντι του Μπέρνι Σάντερς.

Παράλληλα, οι πρώην Δημοκρατικοί υποψήφιοι συσπειρώνονται γύρω από τον Τζο Μπάιντεν βλέποντας τον Μπέρνι Σάντερς ως ένα «κίνδυνο» για την Αμερική.

Στη δύσκολη μάχη για το χρίσμα των Δημοκρατικών ο νικητής θα αντιμετωπίζει τον Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

Δείκτες

Την Τετάρτη λίγο πριν τις 17:00 ώρα Ελλάδος ο Dow Jones ενισχύεται 1,74%, στις 26.380 μονάδες, ο S&P 500 καταγράφει άνοδο 1,27% στις 3.041 μονάδες, ενώ ο Nasdaq σημειώνει κέρδη 1,02% στις 8.772 μονάδες.

H απόδοση του αμερικανικού 10ετούς ομολόγου συνεχίζει να υποχωρεί κάτω από το 1% προκαλώντας έντονο προβληματισμό. Λίγο πριν τις 17:00 η απόδοσή του βρίσκεται στο 0,95%

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider