«Ράλι» στη Wall Street - Άνοδος άνω των 1.000 μονάδων για τον Dow

Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Ράλι» στη Wall Street - Άνοδος άνω των 1.000 μονάδων για τον Dow
Ολική επαναφορά στη Wall Street με τους δείκτες να σημειώνουν άλμα την Τετάρτη. Ανέκτησε τις 27.000 μονάδες ο Dow, με «άλμα» 4,53%.

Επέστρεψαν δυναμικά οι «ταύροι» της Wall Street «διαγράφοντας» την νευρική συνεδρίαση της Τρίτης και παίρνοντας ξανά τα ηνία της αγοράς μετοχών έστειλαν τους δείκτες σε άνοδο άνω του 3,5%. Άνοδος 1.173 μονάδων για τον Dow Jones.

Το κλίμα άλλαξε άρδην στη Wall Street, με τον υποψήφιο για το χρίσμα των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν να ανακάμπτει και ευελπιστεί πως θα πάρει ένα καθαρό προβάδισμα έναντι του Μπέρνι Σάντερς.

Στη «Σούπερ Τρίτη» ο Τζο Μπάιντεν, απέσπασε από τον αντίπαλό του Σάντερς εννέα πολιτείες: Βιρτζίνια, Βόρεια Καρολίνα, Αλαμπάμα, Οκλαχόμα, Τενεσί, Αρκανσα, Μινεζότα, Μασαχουσέτη και την πολύτιμη σε εκλέκτορες πολιτεία του Τέξας.

Παράλληλα, οι πρώην Δημοκρατικοί υποψήφιοι συσπειρώνονται γύρω από τον Τζο Μπάιντεν βλέποντας τον Μπέρνι Σάντερς ως ένα «κίνδυνο» για την Αμερική.

Αποσύρθηκε και στηρίζει Μπάιντεν ο Μπλούμπεργκ

Αποσύρθηκε από το χρίσμα των Δημοκρατικών ο δισεκατομμυριούχος Μάικ Μπλούμπεργκ στηρίζοντας τον Τζο Μπάιντεν.

Συνολικά ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης είχε δαπανήσει πάνω από 409 εκατ. δολάρια στην προσπάθειά του να κερδίσει το χρίσμα ώστε να είναι υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ στις εκλογές του προσεχούς Νοεμβρίου, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Δείκτες

Ο Dow Jones κατέγραψε ράλι 4,53%, στις 27.090 μονάδες, ο S&P 500 κατέγραψε άνοδο 4,22% στις 3.130 μονάδες, ενώ ο Nasdaq σημείωσε κέρδη 3,85% στις 9.019 μονάδες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider