«Τρενάκι του τρόμου» η Wall Street - Νέες βαριές απώλειες ο Dow

Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Τρενάκι του τρόμου» η Wall Street - Νέες βαριές απώλειες ο Dow
Στο ασφαλές καταφύγιο των κρατικών ομολόγων επιστρέφουν οι επενδυτές, με έμφαση στο αμερικανικό 10ετές και στο γερμανικό. Βαριές απώλειες καταγράφουν οι δείκτες της Wall Street.

Νέες βαριές απώλειες καταγράφουν οι δείκτες της Wall Street την Πέμπτη, με τους πωλητές να κερδίζουν έδαφος και να επικρατούν.

Ο αέρας του Τζο Μπάιντεν από την νίκη της «Super Tuesday» εξανεμίστηκε, με τους δείκτες να κατρακυλούν διαγράφοντας το χθεσινό «ράλι». Οι ισορροπίες στην παγκόσμια οικονομία παραμένουν εξαιρετικά εύθραστες με τις ισχυρότερες κεντρικές τράπεζες να συντονίζουν τις δράσεις τους για τη λήψη πρόσθετων νομισματικών κινήτρων ώστε να θωρακίσουν τις οικονομίες από την έξαρση του κοροναϊού.

Την Πέμπτη οι επενδυτές επιστρέφουν στο «ασφαλές καταφύγιο» των κρατικών ομολόγων με το αμερικανικό 10ετές να φτάνει σε νέα ιστορικά χαμηλά στο 0,943%.

Δείκτες

Την Πέμπτη λίγο πριν τις 17:00 ώρα Ελλάδος ο Dow Jones διολισθαίνει 2,49%, στις 26.410 μονάδες, ο S&P 500 καταγράφει πτώση 2,36% στις 3.055 μονάδες, ενώ ο Nasdaq σημειώνει απώλειες 2,06% στις 8.830 μονάδες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider