Ράλι στην Wall Street, με «αέρα» από τα εταιρικά αποτελέσματα - Η προσοχή στην Netflix

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ράλι στην Wall Street, με «αέρα» από τα εταιρικά αποτελέσματα - Η προσοχή στην Netflix
Τριψήφια κέρδη για τον Dow Jones και τον Nasdaq στο αμερικανικό χρηματιστήριο.

Τελευταία ενημέρωση 21:26

Ράλι σημειώνεται στην Wall Street την Τρίτη, καθώς το αμερικανικό χρηματιστήριο προσπαθεί να ανακάμψει από τις απώλειες που κατέγραψε τη Δευτέρα και με την προσοχή των επενδυτών να στρέφεται στα εταιρικά αποτελέσματα.

Στην κίνηση των δεικτών, ο Dow Jones ενισχύεται 2,23% ή 692,02 μονάδες στις 31.764 μονάδες.

Ο S&P 500 ανεβαίνει 2,58% ή 98,56 μονάδες στις 3.928 μονάδες.

Ο Nasdaq ισχυροποιείται 2,88% ή 325,73 μονάδες στις 11.685 μονάδες.

Η προσοχή στα επιχειρηματικά μεγέθη

Η μετοχή της Apple σημειώνει άνοδο 0,69%, μετά από τη χθεσινή πτώση που κατέγραψε στον απόηχο των προετοιμασιών του αμερικανικού τεχνολογικού ομίλου για μια ύφεση στην οικονομία το επόμενο χρονικό διάστημα.

Εξάλλου, η προσοχή των επενδυτών στρέφεται στην Netflix, που θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα της για το β' τρίμηνο μετά από το κλείσιμο της σημερινής συνεδρίασης στην Wall Street.

Μικρά κέρδη σημειώνει η μετοχή της Johnson & Johnson, αφού ανακοίνωσε πως τα συνολικά έσοδα από πωλήσεις της για το β' τρίμηνο του 2022 ανήλθαν σε 24,02 δισ. δολάρια, σημειώνοντας αύξηση 3% από το β' τρίμηνο του 2021, ενώ οι αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του FactSet ανέμεναν έσοδα στα 23,77 δισ. δολάρια.

Τα κέρδη της J&J διαμορφώθηκαν σε 4,81 δισ. δολάρια ή 1,80 δολάρια ανά μετοχή έναντι 6,28 δισ. δολαρίων ή 2,35 δολαρίων ανά μετοχή στο β' τρίμηνο του 20221. Τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή διαμορφώθηκαν σε 2,59 δολάρια έναντι εκτίμησης των αναλυτών για 2,55 δολάρια ανά μετοχή.

Η General Electric ανακοίνωσε σήμερα τα εμπορικά ονόματα των μελλοντικών εταιρειών που θα δημιουργήσει μέσω της προγραμματισμένης απόσχισής της σε τρεις κορυφαίες, παγκόσμιες, δημόσιες εταιρείες, επενδυτικής βαθμίδας, που θα επικεντρωθούν στους αναπτυσσόμενους τομείς της υγειονομικής περίθαλψης, της ενέργειας και της αεροπορίας.

Μάκρο

Συρρίκνωση σημείωσαν οι ενάρξεις κατοικιών στις ΗΠΑ για τον Ιούνιο, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε υπουργείο Εμπορίου της χώρας.

Ειδικότερα, οι ενάρξεις κατοικιών συρρικνωθήκαν σε μηνιαίο επίπεδο 2% έναντι συρρίκνωσης 14,4% τον Μάιο. Οι αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του Reuters ανέμεναν άνοδο 2%.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider