Wall Street: Στο «κόκκινο» οι δείκτες - Πάνω από 200 μονάδες χάνουν Dow και Nasdaq

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Wall Street: Στο «κόκκινο» οι δείκτες - Πάνω από 200 μονάδες χάνουν Dow και Nasdaq
Ο τεχνολογικός δείκτης ωστόσο κατευθύνεται προς το κλείσιμο μιας εβδομάδας με κέρδη. 

Τελευταία ενημέρωση 20:46

Διευρύνονται σημαντικά οι απώλειες στο αμερικανικό χρηματιστήριο, ενώ την «ελεύθερη πτώση» του Nasdaq ακολουθούν πλέον και οι S&P και Dow, καθώς οι επενδυτές αξιολογούν τα εταιρικά αποτελέσματα τριμήνου της Snap και της Twitter τα οποία κρίνονται απογοητευτικά.

Ο τεχνολογικός δείκτης ωστόσο κατευθύνεται προς το κλείσιμο μιας εβδομάδας με κέρδη.

Όσον αφορά τα εταιρικά αποτελέσματα, σε «ελεύθερη πτώση» κινούνται οι μετοχές της Snap υποχωρώντας περισσότερο από 38% καθώς τα αποτελέσματα β’ τριμήνου κρίθηκαν απογοητευτικά από τους επενδυτές με την εταιρεία να δηλώνει πως σχεδιάζει να επιβραδύνει τις προσλήψεις.

Στα κέρδη ανά μετοχή η εταιρεία του κοινωνικού μέσου Snapchat ανακοίνωσε απώλεια 2 σεντ, προσαρμοσμένη, έναντι αναμενόμενης απώλειας 1 σεντ ενώ στα έσοδα ανακοίνωσε 1,11 δισ. δολάρια έναντι 1,14 δισ. δολαρίων που αναμένονταν από την Refinitiv.

Oι Παγκόσμιοι Καθημερινοί Ενεργοί Χρήστες (DAU) ανήλθαν σε 347 εκατομμύρια έναντι αναμενόμενων 344,2 εκατομμυρίων. Η μετοχή της εταιρείας βρίσκεται σε χαμηλό 52 εβδομάδων.

Από την άλλη, τις εκτιμήσεις των αναλυτών έχασε και η Twitter στα αποτελέσματα β’ τριμήνου με την μετοχή να κερδίζει 0,73%.

Στα κέρδη ανά μετοχή ανακοίνωσε απώλεια 8 σεντ, προσαρμοσμένα, έναντι αναμενόμενων κερδών 14 σεντ, ενώ στα έσοδα ανακοίνωσε 1,18 δισ. δολάρια έναντι 1,32 δισ. δολαρίων.

Ο αριθμός των ημερήσιων ενεργών χρηστών με δυνατότητα δημιουργίας εσόδων (mDAUs) ανήλθε στα 237,8 εκατομμύρια έναντι 238,08 εκατομμύρια που αναμένονταν, σύμφωνα με την Refinitiv.

Στην κίνηση των δεικτών, ο Dow Jones υποχωρεί 0,69% ή 222 μονάδες στις 31.814 μονάδες, ο S&P 500 χάνει 48 μονάδες ή 1,22% στις 3.950 μονάδες, και ο Nasdaq διολισθαίνει 2,13% ή 257 μονάδες στις 11.801 μονάδες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Wall Street: Συνέχεια το ανοδικό σερί με ώθηση από τον Nasdaq - Κέρδη 10% για την Tesla

Snap: Πάνω από 35% χάνει η μετοχή της μετά τα απογοητευτικά αποτελέσματα τριμήνου

Twitter: Κατώτερα προσδοκιών αποτελέσματα τριμήνου - Δέχτηκε πλήγμα από τις «περιπέτειες» με τον Μασκ

gazzetta
gazzetta reader insider insider