Κέρδη για το πετρέλαιο, μετά το μήνυμα της Σαουδικής Αραβίας προς τους κερδοσκόπους

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κέρδη για το πετρέλαιο, μετά το μήνυμα της Σαουδικής Αραβίας προς τους κερδοσκόπους
Κέρδη κατέγραψαν οι τιμές του πετρελαίου, μετά την προειδοποίηση του υπουργού Ενέργειας της Σαουδικής Αραβίας προς τους short sellers ενάντια στα στοιχήματα στην πτώση του «μαύρου χρυσού».

Κέρδη κατέγραψαν οι τιμές του πετρελαίου, μετά την προειδοποίηση του υπουργού Ενέργειας της Σαουδικής Αραβίας προς τους short sellers ενάντια στα στοιχήματα στην πτώση του «μαύρου χρυσού».

Συγκεκριμένα, η τιμή του αμερικανικού αργού τύπου WTI παραδόσεως Ιουλίου ενισχύθηκε κατά 1,2% στα 72,91 δολάρια το βαρέλι, ενώ το Brent στο ICE Futures Europe, κέρδισε 1,1% φθάνοντας στα 76,84 δολάρια το βαρέλι.

Εν τω μεταξύ, το φυσικό αέριο παραδόσεως Ιουνίου υποχώρησε κατά 3,3% στα 2,32 δολάρια ανά εκατομμύριο βρετανικές θερμικές μονάδες, μετά τη «βουτιά» 7,2% που γνώρισε τη Δευτέρα.

Ο υπουργός Ενέργειας της Σαουδικής Αραβίας προειδοποίησε σήμερα του επενδυτές που στοιχηματίζουν στη συνεχιζόμενη πτώση του πετρελαίου, σημειώνοντας: «Με τον OPEK+ να συναντάται στις αρχές του Ιουνίου (...) υπάρχει ο κίνδυνος για μια ακόμα αιφνιδιαστική μείωση στην παραγωγή».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Έμεινε στον κατήφορο ο χρυσός, κάτω από τα 2.000 δολάρια για έκτη ημέρα

JP Morgan: Φύγετε από τις μετοχές, αγοράστε χρυσό, κρατήστε τα μετρητά

Το bitcoin κερδίζει αλλά ο φόβος για μια χρεοκοπία των ΗΠΑ συνεχίζει να πλήττει τα crypto

gazzetta
gazzetta reader insider insider