Peugeot Automotivo: Στην κορυφή των πωλήσεων για το 2018!

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Peugeot Automotivo: Στην κορυφή των πωλήσεων για το 2018!
Ο επίσημος διανομέας και επισκευαστής της Peugeot στην Ελλάδα, κατέκτησε την πρώτη θέση στις ταξινομήσεις καινούριων αυτοκινήτων της γαλλικής φίρμας στη χώρα μας.

Με παρουσία στον χώρο του αυτοκινήτου από το 1992 και με ένα δίκτυο δύο καταστημάτων, στο Χαλάνδρι (Λεωφόρος Κηφισίας 278) και στον Γέρακα (Καστοριάς 15), η «Peugeot Automotivo» ολοκλήρωσε το 2018 με μία σημαντική πρωτιά. Η εταιρεία κατέκτησε την πρώτη θέση στις ταξινομήσεις καινούριων μοντέλων της Peugeot και πέτυχε έτσι την καλύτερη επίδοση μεταξύ των 43 επίσημων σημείων διανομής και επισκευής της γαλλικής μάρκας στην Ελλάδα.

Η επιτυχία της «Peugeot Automotivo» είναι ενδεικτική για την εντυπωσιακή και συνεχή ανοδική πορεία της αυτοκινητοβιομηχανίας με σήμα το λιοντάρι, όσον αφορά στις πωλήσεις της σε πανελλαδικό, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο, όπου σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Να επισημάνουμε, ότι οι εξαιρετικές επιδόσεις της «Peugeot Automotivo» δεν αφορούν μόνο στις λιανικές και τις εταιρικές πωλήσεις επιβατικών και επαγγελματικών μοντέλων, καθώς και στους κλάδους επισκευής και ανταλλακτικών.

Σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Automotivo, κύριο Θωμά Τρομπούκη, «η πρωτιά σημαίνει, ότι η "Peugeot Automotivo" διαθέτει τους απαραίτητους πόρους και τα εργαλεία, ώστε να αντιστέκεται επιτυχώς στις δύσκολες οικονομικά συγκυρίες, κατέχουσα βαθιές ρίζες στη συνείδηση του αγοραστικού κοινού. Αυτό της επιτρέπει να ξεπερνά τις πρόσκαιρες δυσκολίες, έχοντας κατακτήσει την εμπιστοσύνη των πελατών, με συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών της και αναβάθμιση των λειτουργικών της διαδικασιών».

Με αφορμή την πρωτιά, η «Peugeot Automotivo» προσφέρει μάλιστα δύο δωρεάν σέρβις στους αγοραστές ενός καινούριου αυτοκινήτου Peugeot έως τις 16 Φεβρουαρίου 2019.

Peugeot Automotivo

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider