Drive Days επαγγελματικών Peugeot με έκπτωση 18%

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Drive Days επαγγελματικών Peugeot με έκπτωση 18%

Σημαντικό όφελος σε όλες τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες, που έχουν την ανάγκη ενός αξιόπιστου επαγγελματικού αυτοκινήτου, προσφέρει η Peugeot Professionel, ο κλάδος επαγγελματικών οχημάτων της Peugeot και ο Όμιλος Συγγελίδη.

Με καινούρια επαγγελματικά οχήματα, κάθε επιχείρηση και επαγγελματίας έχει τη δυνατότητα μειώσει σημαντικά τα έξοδα χρήσης και συντήρησης. Το κίνητρο πλέον είναι περισσότερο από σημαντικό, καθώς αποκτώντας ένα ολοκαίνουργιο επαγγελματικό Peugeot δίνεται έκπτωση-έκπληξη 18%.

Η ενέργεια «Drive Days by Peugeot Professionel» βρίσκεται ήδη σε ισχύ και δίνει στους επαγγελματίες που θα επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις της Peugeot μέχρι τις 12 Ιανουαρίου 2018, τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε πολλές ετοιμοπαράδοτες εκδόσεις των αξιόπιστων επαγγελματικών Peugeot Bipper, Parntner, Expert και Boxer, αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους.

Με το «Drive Days by Peugeot Professionel», η Peugeot στηρίζει με αποδείξεις τους Έλληνες επιχειρηματίες και τους επιτρέπει να καλύψουν όλες τις ανάγκες μετακίνησης και μεταφοράς, με ένα σύγχρονο ολοκαίνουργιο επαγγελματικό όχημα. Χωρίς παραχωρήσεις στην ποιότητα, στην πρακτικότητα, στην οικονομία και στην αξιοπιστία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider