Συλλεκτική Moto Guzzi με 9.940 ευρώ

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Συλλεκτική Moto Guzzi με 9.940 ευρώ

Ξεκίνησε στη χώρα μας η διάθεση μιας ειδικής, περιορισμένης παραγωγής έκδοση της Moto Guzzi V7 III Carbon.

Μόλις 1.921 μονάδες θα διατεθούν συνολικά, αριθμός που παραπέμπει στην ημερομηνία ίδρυσης της ιστορικής ιταλικής εταιρείας, που σήμερα ανήκει στο Piaggio Group, τον μεγαλύτερο κατασκευαστή μοτοσικλετών στην Ευρώπη.

Η V7 III Carbon, όπως αφήνει να εννοηθεί και το όνομά της, διαθέτει μια σειρά εξαρτημάτων από ανθρακόνημα, όπως τα κοντά φτερά και τα πλαϊνά φέρινγκ. Με τη V7 III Carbon, τα στοιχεία από ανθρακόνημα που συνήθως προορίζονται για supersport μοντέλα εισάγονται για πρώτη φορά στον κόσμο των κλασικών μοτοσυκλετών παραγωγής, μία σπορ πινελιά σε απόλυτη συνέπεια με την ιστορία της V7.

Η εξολοκλήρου μαύρη ματ απόχρωση της V7 III Carbon ενισχύεται από την αντίθεση λεπτομερειών σε κόκκινο χρώμα, που επιλέχθηκε για τη δαγκάνα Brembo του μπροστινού δισκόφρενου, τα λογότυπα στα πλαϊνά φέρινγκ και το σήμα του αετού στο ρεζερβουάρ. Ο κινητήρας ξεχωρίζει επίσης χάρη στα καπάκια των κυλινδροκεφαλών σε κόκκινο χρώμα με σατινέ φινίρισμα. Η σέλα (αποκλειστική για τη συγκεκριμένη έκδοση) διαθέτει αδιάβροχη επένδυση Alcantara, ιδιαίτερα ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες και φινίρισμα με κόκκινη ραφή. Το μοντέλο διαθέτει επίσης πληθώρα εκλεπτυσμένων λεπτομερειών, όπως τάπα ρεζερβουάρ από ανοδιωμένο μαύρο billet αλουμίνιο, μαύρο πλαίσιο προβολέα και μαύρα καλύμματα στα μπεκ ψεκασμού και στην αντλία του πίσω φρένου.

Ο V2 κινητήρας των 744 κ.εκ. αποδίδει 52 ίππους και εξασφαλίζει πολύ καλές επιδόσεις, χάρη στο ιδιαίτερα χαμηλό βάρος που δεν ξεπερνά τα 209 κιλά, πλήρες υγρών και καυσίμου.

Η σειρά αρίθμησης κάθε μοντέλου αποτυπώνεται σε ταμπελάκι τοποθετημένο στο τιμόνι, ενώ η ελληνική αντιπροσωπεία προσφέρει σημαντικά προνόμια, όπως δωρεάν διετή επέκταση εργοστασιακής εγγύησης (σύνολο 4 χρόνια), δωρεάν οδική βοήθεια 4 ετών και ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα με προκαταβολή από 0%, έως 72 μήνες εξόφληση.

Η V7 III Carbon είναι άμεσα διαθέσιμη στο δίκτυο της Moto Guzzi και στο σχετικό σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε το κοντινότερο σημείο πώλησης για περισσότερες πληροφορίες.

Συλλεκτική Moto Guzzi με 9.940 ευρώ
Συλλεκτική Moto Guzzi με 9.940 ευρώ
Συλλεκτική Moto Guzzi με 9.940 ευρώ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider