H Blockchain.com απολύει το 25% του προσωπικού της

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
H Blockchain.com απολύει το 25% του προσωπικού της
Στην απόλυση του 25% του προσωπικού της προχωράει η Blockchain.com, καθώς η startup που δραστηριοποιείται στην αγορά των κρυπτονομισμάτων παλεύει να ανταποκριθεί σε μία κατάσταση που διαρκώς επιδεινώνεται.

Στην απόλυση του 25% του προσωπικού της προχωράει η Blockchain.com, καθώς η startup που δραστηριοποιείται στην αγορά των κρυπτονομισμάτων παλεύει να ανταποκριθεί σε μία κατάσταση που διαρκώς επιδεινώνεται.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει το CNBC, το ποσοστό 25% αντιστοιχεί σε περίπου 150 εργαζομένους της εταιρείας, ενώ όπως διευκρινίζεται τα γραφεία στην Αργεντινή οδεύουν προς κλείσιμο και παράλληλα αναθεωρείται ο σχεδιασμός για την επέκταση της startup σε άλλα κράτη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η πλειοψηφία των απολύσεων αγορά τους εργαζομένους στην Αργεντινή (σε ποσοστό περίπου 44%), ενώ ανεπηρέαστα δεν θα μείνουν ούτε τα γραφεία της εταιρείας σε ΗΠΑ και Βρετανία, από όπου θα αντληθεί ποσοστό 26% και 16% των απολύσεων αντίστοιχα.

Όπως αναφέρει το αμερικανικό μέσο, η είδηση για τις επικείμενες απολύσεις επιβεβαιώθηκε και από εκπρόσωπο της Blockchain.com.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ιταλία: Στις 25 Σεπτεμβρίου οι πρόωρες εκλογές - Υπεγράφη η διάλυση Βουλής και Γερουσίας

Nord Stream: Ξεκίνησε η ροή ρωσικού αερίου προς την Ευρώπη

Amazon: Εξαγοράζει την One Medical έναντι 3,9 δισ. δολαρίων

gazzetta
gazzetta reader insider insider