Το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Μιχελή

Βάσω Αγγελέτου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Μιχελή
Στην πολιτική του κηδεία παρέστησαν, εκτός από τους συγγενείς, δεκάδες φίλοι, συνεργάτες, κορυφαία τραπεζικά στελέχη και προσωπικότητες από τον πολιτικό και οικονομικό χώρο.

Πλήθος συγγενών, φίλων, συνεργατών και προσωπικοτήτων από τον πολιτικό και οικονομικό χώρο αποχαιρέτισαν τον πρόεδρο της Attica Bank, Γιώργο Μιχελή, που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο το περασμένο Σάββατο.

Στην πολιτική του κηδεία που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη, στην Αθήνα παρέστησαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, καθώς ο προσωπικός του φίλος και κουμπάρος Τάσος Πετρόπουλος.

Από τον τραπεζικό κλάδο, παρευρέθησαν ο κεντρικός τραπεζίτης Γιάννης Στουρνάρας, τα ανώτατα στελέχη των τραπεζών κ.κ. Χρήστος Μεγάλου, Βασίλειος Ψάλτης, Παύλος Μυλωνάς, Κώστας Μιχαηλίδης, Θοδωρής Καλαντώνης, ο CEO του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας Μάρτιν Τζούρντα, καθώς και η γενική γραμματέας της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών Χαρούλα Απαλαγάκη, μεταξύ άλλων.

Το ύστατο αντίο απηύθυναν στον αποθανόντα παλιοί συνάδελφοί του από την πρώην Εμπορική Τράπεζα που τον αποχαιρέτισαν με τις μελωδίες της Χωρωδίας της τράπεζας. Στον «Δήμαρχο Γιώργο Μιχελή» αναφέρθηκε ο δήμαρχος της Σκοπέλου, Χρήστος Βασιλούδης, περιγράφοντας με γλαφυρά χρώματα την προσφορά του αείμνηστου στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε από τους φίλους και συνεργάτες του στο ακέραιο ήθος, τον χαρισματικό χαρακτήρα, το αστείρευτο ταλέντο και την ταπεινότητα και προσήνεια που χαρακτήριζαν τον Γιώργο Μιχελή έως την τελευταία ημέρα της ζωής του.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider