Στέφανος Χίος: Τα σενάρια για τους δράστες της επίθεσης

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στέφανος Χίος: Τα σενάρια για τους δράστες της επίθεσης
Υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. ανέφεραν στον ΑΝΤ1 πως δεν γνωρίζουν αν πρόκειται για τρομοκρατικό χτύπημα ή μαφιόζους.

Στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στους δράστες της επίθεσης κατά του Στέφανου Χίου αναζητούν οι Αρχές.

Ο εκδότης και δημοσιογράφος δέχτηκε δύο σφαίρες, μία στο λαιμό και μία στο θώρακα ενώ νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο ΚΑΤ. Ο ίδιος ισχυρίζεται πως οι δράστες της επίθεσης ήταν δύο.

Διαβάστε επίσης:

Υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. ανέφεραν στον ΑΝΤ1 πως δεν γνωρίζουν αν πρόκειται για τρομοκρατικό χτύπημα ή μαφιόζους.

Η ενέδρα στήθηκε μπροστά από το σπίτι του δημοσιογράφου στα Βριλήσσια.

Μπλόκαρε το πιστόλι;

«Ο Στέφανος Χίος δέχθηκε δύο σφαίρες από έναν άγνωστο που φορούσε μαύρα ρούχα και ο οποίος είχε συνεργό που τον περίμενε. Η μία πέρασε ξυστά από την καρωτίδα και η άλλη κοντά στην καρδιά, ενώ στο αυτοκίνητό του υπάρχουν δύο οπές από σφαίρες», σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Συνεργάτες του Στέφανου Χίου αναφέρουν πως προσπάθησε να σπρώξει τον δράστη με την πόρτα του αυτοκινήτου την οποία και έσπρωξε μόλις πυροβολήθηκε και ίσως αυτή η κίνηση τον γλίτωσε από καίριο χτύπημα. Επίσης πληροφορίες κάνουν λόγο και για ενδεχόμενο εμπλοκής του όπλου του δράστη που επιχείρησε να πυροβολήσει για τρίτη φορά τον Χίο.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο Στέφανος Χίος ισχυρίστηκε πως ο δράστης της επίθεσης έφυγε από το σημείο με τη βοήθεια συνεργού του.

Αμέσως μετά την επίθεση ο ίδιος δημοσιογράφος οδήγησε στο Σισμανόγλειο και από εκεί διακομίστηκε στο ΚΑΤ.

Τις έρευνες για την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Πηγή: Reader.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider