Επενδυτικά Ακίνητα: 4 ευκαιρίες που αξίζει να δείτε στην Παλλήνη και το Ελληνικό

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Επενδυτικά Ακίνητα: 4 ευκαιρίες που αξίζει να δείτε στην Παλλήνη και το Ελληνικό
Τα τέσσερα επενδυτικά ακίνητα ανήκουν στο χαρτοφυλάκιο της doValue Greece και τα βρήκαμε στην πλατφόρμα altamiraproperties.gr.

Η αγορά ακίνητης περιουσίας αποτελεί μια ιδιαίτερα ελκυστική επιλογή. Οι περισσότεροι άλλωστε γνωρίζουν πως η συγκεκριμένη επένδυση είναι ένας πολύ καλός τρόπος να διατηρήσει κανείς ένα σταθερό μηνιαίο εισόδημα ή να αυξήσει το ήδη υπάρχον του εισόδημα. Στην Αττική, λοιπόν, και πιο συγκεκριμένα στα ανατολικά και νότια προάστια υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες επενδυτικών ακινήτων.

Τέσσερις από αυτές, τις οποίες διαθέτει η doValue Greece προς πώληση, τις βρήκαμε στην πλατφόρμα altamiraproperties.gr.

Οι δύο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις στην Παλλήνη

Η πρώτη βρίσκεται στην Παλλήνη Αττικής. Αφορά ένα ακίνητο που αποτελείται από δύο αυτοτελή κτήρια, με χρήσεις υπεραγορά τα οποία εκτείνονται σε επιφάνεια 34.311 τ.μ. σε οικόπεδο 44.188 τ.μ..

Aκίνητο 1

Τοποθετείται σε κομβικό σημείο της Παλλήνης, και συγκεκριμένα στη διασταύρωση των Λεωφόρων Ανθούσας και Ντραφίου.

Aκίνητο 1
Aκίνητο 1

Έχει εύκολη πρόσβαση στο σταθμό του μετρό, στις τοπικές συγκοινωνίες και στην Αττική Οδό.

Το δεύτερο ακίνητο αφορά οικόπεδο 36.107,85 τ.μ. με κτίσμα 10.629,82 τ.μ. που βρίσκεται στην τοποθεσία Άγιος Αθανάσιος. Η τοποθεσία του οικοπέδου είναι εύκολα προσβάσιμη και ιδανική για οικιστική χρήση ή ανέγερση αθλητικών εγκαταστάσεων.

Aκίνητο 2

Αξίζει να σημειωθεί πως η Παλλήνη τα τελευταία χρόνια συγκεντρώνει έναν σημαντικό αριθμό επιχειρήσεων, από παραδοσιακά μικρά καταστήματα έως σύγχρονες αλυσίδες λιανικής πώλησης. Επίσης, η εγγύτητα της Παλλήνης με το κέντρο της Αθήνας σε συνδυασμό με την εύκολή πρόσβαση από την Αττική Οδό και το Αεροδρόμιο καθιστούν την περιοχή σημαντικό οικονομικό κέντρο της Ανατολικής Αττικής και μια εξαιρετική επιλογή για επένδυση.

Τα δύο ακίνητα στην ανεβασμένη περιοχή του Ελληνικού

Πάμε τώρα λίγο πιο νότια, σε μια περιοχή που λόγω της ανάπτυξης της Αθηναϊκής Ριβιέρας, εξελίσσεται σε ένα από τα πιο «δυνατά» σημεία της Αττικής. Μιλάμε φυσικά για το Ελληνικό, το οποίο χαρακτηρίζεται από επενδυτικές ευκαιρίες καθώς εκεί φιλοξενούνται διάφορες επιχειρήσεις όλων των κλάδων κυρίως τοποθετημένες επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης.

Οι επενδυτικές ευκαιρίες που προκύπτουν στην ευρύτερη περιοχή καθιστούν τη βοήθεια εξειδικευμένων συμβούλων απαραίτητη. Η πλατφόρμα προώθησης ακινήτων altamiraproperties.gr, από την doValue, διαθέτει δύο επαγγελματικά ακίνητα, τα οποία παρουσιάζουν στρατηγικά πλεονεκτήματα και υψηλή επενδυτική αξία.

Το πρώτο ακίνητο αφορά ένα σύγχρονο εμπορικό κέντρο 28.000 τ.μ. στην Αργυρούπολη σε οικόπεδο 12.070τμ., πλήρως μισθωμένο σε εταιρείες υψηλού προφίλ,, το οποίο ενδείκνυται για μακροχρόνιες ενοικιάσεις.

Aκίνητο 3
Aκίνητο 3

Το δεύτερο αφορά ένα Συγκρότημα Γραφείων – Καταστημάτων επί της Λ. Βουλιαγμένης που αποτελείται από δύο κτήρια συνολικής έκτασης 11.700 τ.μ. σε οικόπεδο 7.200 τ.μ., το οποίο αποτελεί μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία, καθώς υπάρχει η δυνατότητα περαιτέρω ανάπτυξής του σε έναν περιβαλλοντικά φιλικό και νέας γενιάς κτήριο προβολής.

Aκίνητο 4
Aκίνητο 4

Η ομάδα της doValue μέσω της πλατφόρμας προώθησης ακινήτων altamiraproperties.gr, διαθέτει την εμπειρία και τη γνώση να προτείνει επενδυτικά ακίνητα υψηλής απόδοσης με περαιτέρω δυνατότητες ανάπτυξης. Μέσα σε ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον παρουσίασης κάθε κατηγορίας ακινήτων σε όλη την Ελλάδα δίνει σε επενδυτές και ιδιώτες τη δυνατότητα να βρουν τις ευκαιρίες που ταιριάζουν στις ανάγκες τους.

Στην πλατφόρμα μπορείτε φυσικά να βρίσκετε ακίνητα για προσωπική χρήση ή επένδυση, να βλέπετε τα χαρακτηριστικά τους, αξιοποιείτε έξυπνα εργαλεία, καθώς επίσης και να ενημερώνεστε για όλες τις νέες ευκαιρίες που προκύπτουν.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider