«Ψήφο εμπιστοσύνης» με τρία νέα προϊόντα δίνει στην Ελλάδα η HSBC

Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Ψήφο εμπιστοσύνης» με τρία νέα προϊόντα δίνει στην Ελλάδα η HSBC
Ο παγκόσμιος κολοσσός νοίγει ξανά τη στρόφιγγα των χορηγήσεων προσφέροντας νέα στεγαστικά προϊόντα και πιστωτικές κάρτες στη χώρα μας.

Ενεργοποιεί ξανά τα στεγαστικά δάνεια στη χώρα μας η HSBC, η μοναδική παγκόσμια τράπεζα που διατήρησε την παρουσία της σε όλη της διάρκεια της κρίσης, «παγώνοντας» όμως ουσιαστικά τη λιανική πίστη.

Καθώς, όμως, η ελληνική οικονομία καταγράφει ξανά θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, επιστρέφοντας στην κανονικότητα, ο παγκόσμιος κολοσσός ανοίγει ξανά τη στρόφιγγα των χορηγήσεων προσφέροντας νέα στεγαστικά προϊόντα, πιστωτικές κάρτες και τραπεζικές λύσεις για Έλληνες φοιτητές που σπουδάζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Φιλοσοφία μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες τραπεζικές λύσεις, υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και ευρεία γκάμα προϊόντων που καλύπτουν το σύνολο των οικονομικών τους αναγκών», δήλωσε ο κ. Στέλιος Πιρπινιάς, Επικεφαλής του τομέα Retail Banking & Wealth Management και Marketing της HSBC. «Ενισχύουμε, λοιπόν, το προϊοντικό μας χαρτοφυλάκιο προκειμένου να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους πελάτες μας, οι οποίοι ενδιαφέρονται για μια συνολική σχέση με την Τράπεζά τους», πρόσθεσε.

• Τα νέα στεγαστικά δάνεια παρέχουν χρηματοδότηση για την αγορά πρώτης και εξοχικής κατοικίας, για ανακαινίσεις αλλά και για μεταφορά δανείων από άλλες τράπεζες. Προσφέρουν επιτόκια από 2,75% και διάρκεια έως 15 έτη.
• Οι πιστωτικές κάρτες προσφέρουν προνομιακό επιτόκιο 7,99% για τις νέες αγορές των πελατών της τράπεζας για τα επόμενα δύο έτη.
• Ενεργοποιείται ξανά το σύνολο των τραπεζικών υπηρεσιών U Start! που αφορά σε Έλληνες φοιτητές οι οποίοι σπουδάζουν στο ΗΒ. Περιλαμβάνει καταθετικό λογαριασμό, χρεωστική κάρτα, πιστωτική κάρτα, ιατρική ασφάλιση και ταξιδιωτική ασφάλιση. Παρέχει, επίσης, δωρεάν τη Διεθνή Φοιτητική Ταυτότητα ISIC (International Student Identity Card), η οποία προσφέρει στους φοιτητές πλήθος προνομίων στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ελλάδα αλλά και σε 134 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Σημειώνεται ότι η HSBC είχε «παγώσει» τα στεγαστικά της δάνεια για 10 χρόνια, εν μέσω της σφοδρής κρίσης που έπληξε τη χώρα μας. Μετά την επανεκκίνηση των προϊόντων στεγαστικής πίστης, σειρά έχει η καταναλωτική πίστη, όπως δήλωσαν τα στελέχη της διοίκησης σε δημοσιογράφους, σήμερα, Τετάρτη. Ήδη, η τράπεζα εξετάζει τη διάθεση καταναλωτικών δανείων το επόμενο διάστημα.

Σήμερα, ο παγκόσμιος τραπεζικός όμιλος αριθμεί 380 εργαζομένους και 15 καταστήματα (σημεία πώλησης) στη χώρα μας, τα οποία και θα διατηρήσει προς το παρόν αμετάβλητα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider