Η εξυπηρέτηση όπως θα ήθελες να είναι!

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η εξυπηρέτηση όπως θα ήθελες να είναι!
Η Novibet μέλος του Ε.Ι.Ε.Π. (Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών) γιόρτασε φέτος για πρώτη φορά την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών που διοργανώθηκε 7-12 Οκτωβρίου 2019 υπό την αιγίδα του Ινστιτούτου.

Μέσα από μία σειρά δράσεων η Novibet συμμετείχε στο θεσμό, ο οποίος γιορτάζεται σε πάνω από 60 χώρες με στόχο την ανάδειξη του ζωτικού ρόλου της Εξυπηρέτησης Πελατών, αλλά και την επιβράβευση των ανθρώπων που εργάζονται καθημερινά για την εξυπηρέτηση και την υποστήριξη του πελάτη. Πιστοί σε αυτούς τους σκοπούς και στο μήνυμα “Η Novibet είναι τα μέλη της και η ικανοποίηση των αναγκών τους χαρά μας”, οι άνθρωποι του τμήματος Εξυπηρέτησης πελατών ανέλαβαν πρωτοβουλίες διάχυσης της εξειδικευμένης γνώσης τους στο Customer Care προς όλους στους εργαζόμενους της εταιρείας.

Παράλληλα, συμμετείχαν σε ομαδικές ενέργειες ψυχαγωγίας αναδεικνύοντας το κλίμα συνεργασίας και τη θετικότητα που επικρατούν στην ομάδα αλλά και σε όλη τη Novibet. Ενώ, καθ’ όλη την εβδομάδα ευχάριστες εκπλήξεις περίμεναν τους πελάτες που εξυπηρετούσε η ομάδα του Customer Support.

novi

Η Head of Customer Support της Novibet, Μαρίλυ Τσέγκα Καρυδάκη, δήλωσε σχετικά:

“Στη Novibet συμμετείχαμε πρώτη φορά στην Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών αυτόν τον Οκτώβρη, προκειμένου να κάνουμε την εξυπηρέτηση μια ξεχωριστή εμπειρία για τους ανθρώπους που δουλεύουν καθημερινά στην «πρώτη γραμμή» εξυπηρέτησης. Κεντρικοί πρωταγωνιστές οι ίδιοι, χωρίς ιεραρχία και τίτλους!

Ακολουθώντας το moto μας «Η εξυπηρέτηση όπως θα ήθελες να είναι», μπήκαμε στη θέση του πελάτη, ώστε να του παρέχουμε την εξυπηρέτηση που εμείς οι ίδιοι θα θέλαμε να έχουμε.

Με δράσεις που είχαν ως στόχο την ενίσχυση της ομαδικότητας, την αναγνώριση των προσπαθειών των εκπροσώπων αλλά και την ικανοποίηση των πελατών μας, η θετική ενέργεια που αποκομίσαμε μέσα από την πρώτη συμμετοχή μας ήταν τόσο έντονη που ανυπομονούμε για την επόμενη διοργάνωση, ελπίζοντας να αποτελέσει θεσμό για εμάς.”

#novibet #seriouslygamesome

21+ | Ρυθμιστής: UKGC | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider