Μια νέα εποχή στην entry level Α4 & Α3 κατηγορία ασπρόμαυρων συσκευών για το γραφείο, μέσα από τις συσκευές Canon imageRUNNER 1600 & 2600

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μια νέα εποχή στην entry level Α4 & Α3 κατηγορία ασπρόμαυρων συσκευών για το γραφείο, μέσα από τις συσκευές Canon imageRUNNER 1600 & 2600
Προάγουν την παραγωγικότητα του ανθρώπινου δυναμικού, προσφέροντας αξιοπιστία, ποιότητα και ταχύτητα, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζουν την ασφάλεια κατά τη διαχείριση των δεδομένων, που απαιτούν οι σύγχρονες επιχειρήσεις.

Σειρά imageRUNNER 2600: πολυλειτουργικές συσκευές Α3 που δημιουργήθηκαν με γνώμονα τα σύγχρονα εργασιακά περιβάλλοντα.

Για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που χρειάζονται ένα αξιόπιστο Α3 πολυμηχάνημα για όλες τις ανάγκες τους στο καλύτερο δυνατό κόστος, η Canon σχεδίασε τη νέα σειρά imageRUNNER 2600, η οποία διαθέτει προηγμένες δυνατότητες παραγωγικότητας και συνδεσιμότητας και άριστη λειτουργία χρήσης. Η νέα σειρά έχει επανασχεδιαστεί και βοηθάει στην εξοικονόμηση χώρου και εξασφαλίζει προσιτή και αξιόπιστη παραγωγή υψηλής ποιότητας. Με τον περιορισμό των αναγκών συντήρησης, οι πόροι που απαιτούνται για την υποστήριξη της νέας σειράς έχουν μειωθεί σημαντικά.

Η ασφάλεια βρίσκεται στο επίκεντρο της νέας σειράς imageRUNNER 2600 και παρατηρείται σε όλες τις πτυχές της λειτουργίας της, καθώς οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν ακόμα μεγαλύτερο έλεγχο στις πιο πολύτιμες επιχειρηματικές πληροφορίες. Επίσης, οι ενσωματωμένες παροχές ασφάλειας πολλαπλών επιπέδων προστατεύουν τη συσκευή, τα δεδομένα και το δίκτυο από όλες τις απειλές και ταυτόχρονα βελτιώνουν τις καθημερινές ροές εργασίας των χρηστών.

Η ανάγκη για εργασία από οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή ήταν μια από τις σημαντικές παραμέτρους στον σχεδιασμό της σειράς imageRUNNER 2600. Χάρη στις πρόσθετες δυνατότητες συνδεσιμότητας, οι χρήστες μπορούν πλέον να εκτελούν εύκολα εργασίες εκτύπωσης και σάρωσης ακόμα και εν κινήσει.

Σειρά imageRUNNER 1600: η βέλτιστη επιλογή σε Α4 πολυλειτουργική συσκευή, η οποία υποστηρίζει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, προσφέροντας τους προηγμένη ασφάλεια και υψηλή παραγωγικότητα.

Χαρακτηριστικό της φιλοσοφίας και της πρακτικής προσέγγισης της Canon στο να ανταποκρίνεται στο feedback των πελατών της, εφαρμόζονται στη νέα σειρά πολυλειτουργικών συσκευών imageRUNNER 1600, η οποία είναι σχεδιασμένη για να καλύπτει τις απαιτήσεις των μικρών επιχειρήσεων, οι οποίες επιθυμούν να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους.

Πρόκειται για εκτυπωτές που μπορούν καλύψουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών σε επιχειρήσεις και οργανισμούς με δυνατότητες παραγωγής διαφόρων εγγράφων, υπομνημάτων, παραστατικών, ενημερωτικών φυλλαδίων αλλά και αναφορών απευθύνονται σε επιχειρήσεις όπως δικηγορικά γραφεία, διοικητικά τμήματα οργανισμών, λογιστήρια, γραφεία επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, τμήματα σε τραπεζικά ιδρύματα, σε δημόσιους οργανισμούς, τμήματα διαχείρισης ανθρώπινων πόρων.

Με την δυνατότητα ταχύτατης σάρωσης και επιλογές προηγμένης συνδεσιμότητας με φορητές συσκευές, η Canon κυριολεκτικά επανεφεύρει για το μικρό γραφείο τον πολυλειτουργικό εκτυπωτή – τη συσκευή που εξακολουθούν πολλοί να αποκαλούν «φωτοτυπικό» ακόμη και στις μέρες μας - , καθιστώντας την χρήση του ακόμη απλούστερη.

Τα μοντέλα της σειράς imageRUNNER 1600 προσφέρουν πολύ περισσότερα από έναν απλό ασπρόμαυρο εκτυπωτή laser, χάρη στη μεγάλη τους αποδοτικότητα, την επεκτασιμότητα, αλλά και τη συμβατότητα με ολοκληρωμένα συστήματα διαχείρισης ψηφιακών εγγράφων, που εγγυάται ασφάλεια, ταχύτητα, ευκολία στη χρήση και μειωμένο κόστος συντήρησης.

Τα δύο μοντέλα της σειράς, imageRUNNER 1643i και imageRUNNER 1643iF (το οποίο διαθέτει λειτουργίες FAX και υποστήριξη σύνδεσης φορητών συσκευών μέσω NFC) παρέχουν στις επιχειρήσεις την ευκολία της λειτουργίας με ένα cartridge όλα-σε-ένα, το οποίο καταργεί την προμήθεια διακριτών toner και drum ενώ ελαχιστοποιεί τα απορρίμματα και το χαμένο υλικό.

Ισχυρά χαρακτηριστικά, που βοηθούν τις επιχειρήσεις να αναδείξουν τις δυνατότητές τους!
Οι νέες σειρές έχουν ξεκάθαρους στόχους και προσανατολισμούς για τον επαγγελματία, δίνοντας άμεσες λύσεις στα ζητήματα που αντιμετωπίζει το σύγχρονο γραφείο:

Στόχος 1: Κορυφαία ταχύτητα

Σαφώς οι εκτυπωτές της σειράς πλέον παρέχουν την δυνατότητα παραγωγής μεγάλου όγκου εκτυπώσεων με ταχύτητες που αγγίζουν τις 43 σελίδες ανά λεπτό (σ.α.λ.) και έξοδο πρώτης σελίδας σε μόλις 6 δευτερόλεπτα.

Η σειρά imageRUNNER 1600 έχει να επιδείξει σημαντικότατες αναβαθμίσεις και στη σάρωση, λειτουργώντας σε ταχύτητες μέχρι 70 σ.α.λ. και υποστηρίζοντας μέσα διαφορετικών τύπων και μεγεθών.

Από την άλλη πλευρά, αντίστοιχα και η σειρά imageRUNNER 2600 έχει να επιδείξει γρήγορη και άμεση ανταπόκριση, μεταβαίνοντας από τη λειτουργία αναμονής σε λειτουργία παραγωγής σε λίγα δευτερόλεπτα. Συγκεκριμένα, είναι σε θέση να παρέχει εκτύπωση και αντιγραφή με ταχύτητα έως και 45ppm και χρόνο εξόδου πρώτου αντιγράφου 3,9 δευτερόλεπτα. Χάρη στη μεγάλη χωρητικότητα χαρτιού και την εξαιρετικά γρήγορη επεξεργασία εγγράφων, οι επιχειρήσεις μπορούν πλέον να αφιερώνουν λιγότερο χρόνο στην παραγωγή εγγράφων και περισσότερο χρόνο σε βασικές επιχειρηματικές εργασίες.

Στόχος 2: Στιβαρό πλαίσιο ασφάλειας

Οι συσκευές imageRUNNER συγκεκριμένα, συμβάλλουν αποτελεσματικά στην ασφάλεια της διακίνησης εγγράφων, χάρη σε ένα σύνολο πολύ δυνατών χαρακτηριστικών ασφάλειας:

• Πρόσβαση ελέγχου με επιλογές ταυτοποίησης στη συσκευή ή μέσω cloud
• Ασφαλή εκτύπωση που ενισχύει την εμπιστευτικότητα των εγγράφων
• Εύκολη εγκατάσταση των πολιτικών ασφαλείας της εταιρείας (Security Policy) μέσω του περιβάλλοντος χρήσης του εκτυπωτή
• Δυνατότητα κρυπτογράφησης PDF η οποία παρέχει υψηλού επιπέδου προστασία δεδομένων, παράλληλα με τη δυνατότητα υπογραφής συσκευής PDF (Device Signature PDF), η οποία παράγει πιστοποιητικό για τον αποστολέα
• Αυξημένη ασφάλεια σε όλο το εταιρικό δίκτυο με ελέγχους IPsec, Online Protocol Status check και τεχνολογία TLS

Στόχος 3: Αξιοποίηση φορητότητας και cloud

Το «φωτοτυπικό» του 21ου αιώνα είναι στην πραγματικότητα ένα mobility/cloud hub: τα μοντέλα των σειρών imageRUNNER 1600 και 2600 απλουστεύουν τη συνεργασία με φορητές συσκευές, smartphones και tablets, την εύκολη σάρωση, αλλά και την άνετη απομακρυσμένη αποστολή και λήψη εγγράφων για εργαζόμενους εν κινήσει. Λειτουργίες όπως εκτεταμένες επιλογές συνδεσιμότητας με QR code και NFC, έλεγχος της ταυτότητας χρήστη μέσω της χρήσης cloud στο software uniFLOW Online Express, δίνουν μια πολύ καλή εκκίνηση για να οργανώσει μια επιχείρηση το workflow της, υποστηρίζοντας μέχρι 10 συσκευές, ενώ από εκεί και πέρα, το σύστημα μπορεί να αναβαθμιστεί σε ανώτερες βαθμίδες της υπηρεσίας uniFLOW, για υποστήριξη πολύ περισσότερων συσκευών και εργαζομένων.

Στόχος 4: Κατάκτηση της «σύγχρονης εργασίας»

Πέρα από τα τυπικά πλεονεκτήματα που χαρίζουν τα πλούσια χαρακτηριστικά των σειρών imageRUNNER 1600 και imageRUNNER 2600, το μεγάλο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα φαίνεται μέσα από την ενσωμάτωση των συσκευών στο workflow εργασίας, χάρη στο λογισμικό Canon uniFLOW, που παρέχει μια κεντρική λύση ελέγχου της εκτύπωσης και σάρωσης σε όλο το στόλο εκτυπωτών της επιχείρησης. Η Canon παρέχει ένα συγκροτημένο πλαίσιο για αυτό που ονομάζει «σύγχρονη εργασία» και ξεπερνά κατά πολύ την απλή προσφορά συσκευών με καλά τεχνικά χαρακτηριστικά.

Ο συνδυασμός των προηγμένων δυνατοτήτων ασφάλειας και υψηλής παραγωγικότητας των σειρών imageRUNNER 1600 και 2600 με το σύστημα uniFLOW, εντάσσονται στο χαρτοφυλάκιο προσαρμοσμένων ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαχείρισης εκτύπωσης (Managed Printing Services – MPS) που προσφέρει η Canon και αποτελούν έμπρακτη υλοποίηση της φιλοσοφίας της εταιρείας σχετικά με τη μορφή της σύγχρονης εργασίας και τα εργαλεία που επιτρέπουν τη μετάβαση στις νέες, μοντέρνες πρακτικές ροών εργασίας.

Υπηρεσίες και υποστήριξη πολύ μετά την αρχική πώληση

Αυτές οι εξελιγμένες δυνατότητες ασφάλειας εντάσσονται στον πρώτο από τους τέσσερις βασικούς πυλώνες των υπηρεσιών MPS της Canon, που είναι η ασφάλεια εγγράφων και πληροφοριών. Πρόκειται για υπηρεσίες που στηρίζουν ενεργά την επιχείρηση, από το στάδιο σχεδιασμού μιας ολοκληρωμένης λύσης διαχείρισης εγγράφων, εντοπισμού των αδύναμων σημείων στο workflow της επιχείρησης και εκτείνονται στην υλοποίηση, εγκατάσταση και υποστήριξη της λειτουργίας του συστήματος hardware/software, χωρίς να περιορίζονται στην απλή προμήθεια ενός μηχανήματος, το οποίο σήμερα δεν αποτελεί από μόνο του ελκυστική τύπου προμήθεια για μια επιχείρηση ή οργανισμό με πολλούς εργαζόμενους.

Με το συνδυασμό των εξαιρετικών χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων των εκτυπωτικών λύσεων της σειράς imageRUNNER και του προηγμένου συστήματος διαχείρισης Canon uniFLOW, κάθε σύγχρονη επιχείρηση μπορεί πλέον να κάνει με σιγουριά τα επόμενά βήματά της στη συστηματική αναβάθμιση του συστήματος διαχείρισης εγγράφων της απολαμβάνοντας:

• Αυξημένο επίπεδο ασφάλειας
• Αυξημένη παραγωγικότητα
• Αξιοποίηση των δυνατοτήτων του cloud
• Εξοικονόμηση αναλωσίμων και υλικού
• Μειωμένα έξοδα συντήρησης

Ανακαλύψτε σήμερα κιόλας τι μπορεί να σας προσφέρουν οι προηγμένες σειρές πολυλειτουργικών συσκευών εκτύπωσης Canon imageRUNNER 1600 και 2600:

canon.gr/business-printers-and-faxes/imagerunner-1600-series/
canon.gr/business-printers-and-faxes/imagerunner-2600-series/

Κάντε το αποφασιστικό βήμα για την αναβάθμιση του περιβάλλοντος εργασίας σας, εμπιστευόμενοι τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες MPS της Canon, που στηρίζουν τη σύγχρονη εργασία: canon.gr/modernworking/ και χρησιμοποιήστε την Online φόρμα επικοινωνίας αν δεν είστε βέβαιοι για το ποιες λύσεις χρειάζεστε για την επιχείρησή σας: canon.gr/for_work/online-enquiry/.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider