Το ίδρυμα των Μπιλ και Μιράντα Γκέιτς πούλησε όλες τις Apple & Twitter μετοχές του

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το ίδρυμα των Μπιλ και Μιράντα Γκέιτς πούλησε όλες τις Apple & Twitter μετοχές του
Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο για την πώληση των μετοχών αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων. 

Λίγες εβδομάδες πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου μεταξύ του Μπιλ και της Μιράντα Γκέιτς, το ίδρυμα που φέρει το όνομα τους πούλησε εκατοντάδες εκατομμύρια μετοχές της Apple και του Twitter από το χαρτοφυλάκιο του.

Σύμφωνα με δήλωση του Bill & Melinda Gates Foundation στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ, όπως αναφέρει το Business Insider, το φιλανθρωπικό ίδρυμα είχε προχωρήσει στην πώληση του συνόλου των μετοχών που κατείχε από τις εταιρείες Apple και Twitter, μέχρι και το τέλος του Μαρτίου.

Δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες της απόφασης αυτής, ούτε υπάρχει κάποιο σχόλιο για την πώληση των μετοχών αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Bill Gates, συνιδρυτής της Microsoft και η σύζυγός του Melinda, ανακοίνωσαν στις αρχές Μαΐου ότι τερματίζουν τον γάμο τους έπειτα από 27 χρόνια. Σε ανάρτηση στο Twitter, το ζευγάρι αναφέρει ότι θα συνεχίσουν τη δουλειά τους στο φιλανθρωπικό τους ίδρυμα, «αλλά δεν πιστεύουμε πλέον ότι μπορούμε να συνεχίσουμε μαζί ως ζευγάρι, στην επόμενη φάση της ζωής μας».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Διαζύγιο Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς: Πώς θα μοιραστεί η περιουσία των 146 δισ. δολαρίων

Η Μελίντα Γκέιτς είναι επίσημα δισεκατομμυριούχος - Έλαβε 2,4 δισ. δολάρια σε μετοχές

gazzetta
gazzetta reader insider insider