Αλλάζει σελίδα η ΝΝ Hellas

Κώστας Κετσιετζής
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αλλάζει σελίδα η ΝΝ Hellas

Νέα καινοτόμα προϊόντα και επιπλέον επενδύσεις σχεδιάζει για το επόμενο διάστημα η NN Hellas δίνοντας βάση κυρίως στα νοσοκομειακά προγράμματα και στον κλάδο ζωής με στόχο να τοποθετηθεί στην κορυφή της ελληνικής αγοράς. Παράλληλα, η εταιρεία θα επενδύσει στην περαιτέρω ψηφιοποίηση και βελτιστοποίηση των υπηρεσιών αξιοποιώντας τις δυνατότητες που δίνει το διαδίκτυο.

Όπως δήλωσε η διευθύνουσα σύμβουλος της ασφαλιστικής εταιρείας, κυρία Μαριάννα Πολιτοπούλου, η ΝΝ Hellas είχε τεράστια ανάπτυξη τους τελευταίους μήνες με αποτέλεσμα να είναι πρώτη στα εγγεγραμμένα ασφάλιστρα στο κλάδο ζωής το α’ εξάμηνο του 2016.

Σύμφωνα με την κυρία Πολιτοπούλου η ΝΝ Hellas στοχεύει να είναι η κορυφαία επωνυμια στην ελληνική αγορά συνεχίζοντας να εφαρμόζει τις αξίες, την αποστολή και την στρατηγική του Ομίλου ΝΝ.

Υπό αυτό το πλαίσιο η εταιρεία στοχεύει να συνεχίσει να εδραιώνει συνεργασίες με αναγνωρισμένους παρόχους στον τομέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών στην εγχώρια αγορά. Πρόσφατα, ενδυνάμωσε τη συνεργασία της με τον Όμιλο Υγεία. Επιπλέον, η εταιρεία σκοπεύει να συνεχίσει να ενισχύει τη συνεργασία της με τα μεγάλα νοσοκομεία της χώρας και να σχεδιάζει καινοτόμα προγράμματα με στόχο την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών της

Πέρα από τα νοσοκομειακά προγράμματα, εντυπωσιακά οικονομικά αποτελέσματα είχε και η οικογένεια των ΝΝ Ασφαλιστικών- Επενδυτικών προϊόντων συνδεδεμένων με επενδύσεις και με εγγύηση κεφαλαίου στη λήξη. Τα προγράμματα NN Orange Genius (το οποίο διατίθεται από το Δίκτυο Πωλήσεων της ΝΝ) και SmartPlan (το οποίο διατίθεται από το δίκτυο της Τράπεζας Πειραιώς) έχουν εντυπωσιακές επιδόσεις σε πωλήσεις. Πιο συγκεκριμένα, από τον Απρίλιο του 2015, το χαρτοφυλάκιο (Assets Under Management) έχει ανέλθει σε περισσότερα από 150 εκατ. ευρώ

Παράλληλα, σύμφωνα με την κυρία Πολιτοπούλου η NN σχεδιάζει νέο πρόγραμμα επιβράβευσης των παλαιών της πελατών (loyalty program) αλλά και την επέκταση των δραστηριοτήτων του ομίλου στο διαδίκτυο.

Η ανάπτυξη των πωλήσεων μέσω διαδικτύου αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα για την NN Hellas, τόνισε η κυρία Πολιτοπούλου προσθέτοντας ότι αυτή τη στιγμή τα μεγέθη είναι μικρά αλλά σε λίγα χρόνια το διαδίκτυο θα αποτελεί σημαντικό κανάλι πωλήσεων.

Η διευθύνουσα σύμβουλος της ΝΝ Ηellas σημείωσε, ακόμη, πως η συνεργασία της ασφαλιστικής με την Τράπεζα Πειραιώς θα συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια. Για την προοπτική αγοράς της Εθνικής Ασφαλιστικής, εφόσον αυτή τεθεί προς πώληση, δήλωσε πως η εταιρεία θα εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα.

Τέλος η κυρία Πολιτοπούλου δήλωσε πως το 2016 θα είναι κερδοφόρο για την ΝΝ Hellas αν και ένα μικρό κομμάτι του παλιού χαρτοφυλακίου της εταιρείας επιβαρύνει σημαντικά τα αποτελέσματα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider