Η IKEA σε πληρώνει με 15 ευρώ την ώρα για να παίξεις το νέο videogame της

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η IKEA σε πληρώνει με 15 ευρώ την ώρα για να παίξεις το νέο videogame της
Την ιδανική δουλειά για... gamers προσφέρει η ΙΚΕΑ καθώς λανσάρει ένα βιντεοπαιχνίδι που ονομάζεται The Co-Worker - και 10 άτομα θα πληρώνονται για να το παίξουν.

Την ιδανική δουλειά για... gamers προσφέρει η ΙΚΕΑ, καθώς αναζητά υπαλλήλους για να στελεχώσουν ένα virtual store μέσα στη δημοφιλή πλατφόρμα της για βιντεοπαιχνίδια, γνωστή ως Roblox. Ο σουηδικός γίγαντας επίπλων λανσάρει ένα videogame που ονομάζεται The Co-Worker - και 10 άτομα θα πληρώνονται για να το παίξουν.

Μάλιστα, με το ωρομίσθιο της ΙΚΕΑ στο Λονδίνο είναι της τάξεως των 15 ευρώ οι gamers καλούνται να σερβίρουν σε online version τα διάσημα κεφτεδάκια της επιχείρησης μέσα στο παιχνίδι ή μπορούν να επανασχεδιάσουν τα πατώματα των εκθεσιακών χώρων των καταστημάτων. Πρόκειται για το πρώτο βήμα της IKEA στο κόσμου του gaming.

Σύμφωνα με τον Ντάρεν Τέιλορ, επικεφαλής για την IKEA UK και IKEA Ireland το νέο παιχνίδι είναι μια «ευκαιρία» όσους αναζητούν καριέρα στην αλυσίδα. «Οι συνάδελφοί μας είναι σε θέση να αλλάζουν ρόλους, τμήματα και να αναπτύσσονται προς όποια κατεύθυνση επιλέξουν», επεσήμανε, εννοώντας προφανώς, πως αυτό περιλαμβάνει και το gaming, αλλά όχι για τους... υφιστάμενους εργαζόμενους που αποκλείονται από τη διαδικασία.

Το βιντεοπαιχνίδι είναι προσβάσιμο σε όλους και οι αιτήσεις για τις πληρωμένες θέσεις εργασίας έχουν ήδη ανοίξει. Οι υποψήφιοι παίκτες θα πρέπει να κάνουν τηλε-συνεντεύξεις πριν προσληφθούν, ενώ όσοι επιλεχθούν, για να πάρουν τα χρήματα πρέπει να είναι άνω των 18 ετών και να διαμένουν στο Ηνωμένο Βασίλειο ή την Ιρλανδία, σύμφωνα με το Business Insider.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ισραήλ: Δικαστήριο ενέκρινε την προσωρινή απαγόρευση του Al Jazeera

HPW: Άλμα 14% της μετοχής μετά το βελτιωμένο guidance για το τρίτο τρίμηνο

Crash test το ΑΕΠ για αντοχές οικονομίας και κρατικών ταμείων - Οι ανακοινώσεις της Παρασκευής και τα καλά νέα για το καλοκαίρι

gazzetta
gazzetta reader insider insider