Reddit: Ξεπερνούν τις προσδοκίες οι προβλέψεις για τις πωλήσεις στο γ' τρίμηνο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Reddit: Ξεπερνούν τις προσδοκίες οι προβλέψεις για τις πωλήσεις στο γ' τρίμηνο
Σταθερή αύξηση των εσόδων από νέες συνεργασίες παροχής αδειών για τη χρήση δεδομένων και την τεχνολογία διαφήμισης, καθώς και θετικές προβλέψεις για τις πωλήσεις του τρέχοντος τριμήνου δήλωσε ότι αναμένει η Reddit Inc., χαράσσοντας την πορεία της ως νεοσύστατη δημόσια εταιρεία.

Σταθερή αύξηση των εσόδων από νέες συνεργασίες παροχής αδειών για τη χρήση δεδομένων και την τεχνολογία διαφήμισης, καθώς και θετικές προβλέψεις για τις πωλήσεις του τρέχοντος τριμήνου δήλωσε ότι αναμένει η Reddit Inc., χαράσσοντας την πορεία της ως εισηγμένη στην αμερικανική αγορά.

Όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή της την Τρίτη, οι πωλήσεις του τρέχοντος τριμήνου της Reddit αναμένονται μεταξύ 290 - 310 εκατ. δολαρίων, τη στιγμή που οι αναλυτές ανέμεναν οριακή αύξηση στα 281,8 εκατ. δολάρια.

Μετά τις ανακοινώσεις, η μετοχή της Reddit έφτασε να υποχωρεί ως και 7% στις ηλεκτρονικές συναλλαγές πριν την έναρξη της συνεδρίασης της Τετάρτης στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

Η συνεπής ανάπτυξη μπορεί να είναι δύσκολη στη διαφημιστική αγορά, δήλωσε ο Daniel Konstantinovic, αναλυτής της Emarketer, σε σημείωμά του μετά την ανακοίνωση των κερδών.

«Ήταν αρκετά ομαλή η πλεύση για τη Reddit μέχρι στιγμής στο σύντομο χρονικό διάστημα που δραστηριοποιείται ως δημόσια εταιρεία, αλλά η μακροπρόθεσμη πρόκληση είναι να πείσει τις εταιρείες ότι είναι μια ασφαλής, σταθερή και υψηλής αξίας πλατφόρμα για να διαφημιστούν», δήλωσε ο Konstantinovic.

«Τα έσοδα του Reddit εξακολουθούν να ωχριούν σε σύγκριση με ανταγωνιστές όπως το Pinterest ή το Snap» και η εταιρεία εξακολουθεί να αγωνίζεται να αυξήσει τον μέσο όρο των εσόδων ανά χρήστη, πρόσθεσε.

Η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε τριμηνιαία έσοδα 281,2 εκατ. δολαρίων για το β' τρίμηνο, ξεπερνώντας τις εκτιμήσεις των αναλυτών για 253,7 εκατ. δολάρια.

Νέες συνεργασίες δημιουργίας περιεχομένου

Τον περασμένο μήνα, το Reddit ανακοίνωσε νέες συνεργασίες δημιουργίας περιεχομένου με το NFL, το NBA και άλλα μεγάλα αθλητικά πρωταθλήματα για να φέρει περισσότερο premium περιεχόμενο βίντεο στον ιστότοπο, το οποίο με τη σειρά του θα μπορούσε να προσελκύσει διαφημιστές βίντεο. Το Reddit πραγματοποίησε το περασμένο έτος πωλήσεις ύψους 804 εκατ. δολαρίων, το 98% των οποίων προήλθε από διαφημίσεις.

Η Reddit δήλωσε ότι η εξαγορά της Memorable AI, μιας νέας εταιρείας που χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να βοηθήσει τους εμπόρους να δημιουργήσουν πιο αποτελεσματικές διαφημίσεις, κόστισε 19,9 εκατ. δολάρια, εκ των οποίων 17,1 εκατ. δολάρια σε μετρητά.

Το Reddit είχε κατά μέσο όρο 91,2 εκατ. καθημερινά ενεργούς μοναδικούς επισκέπτες το τρίμηνο, αυξημένο κατά 51% σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι. Οι αναλυτές ανέμεναν 84,7 εκατ..

Η Reddit ανακοίνωσε καθαρή ζημία 10,1 εκατ. δολαρίων το δεύτερο τρίμηνο, έναντι ζημίας 41,1 εκατ. δολαρίων ένα χρόνο νωρίτερα. Τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων ήταν 39,5 εκατ. δολάρια έναντι ζημιών 35,4 εκατ. δολαρίων το προηγούμενο έτος.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Κορυφαία επιλογή της Euroxx οι ελληνικές τράπεζες - Αυξάνει τις τιμές στόχους

Τράπεζες: Νέες εκταμιεύσεις που ξεπέρασαν τα 9 δισ. ευρώ το β' τρίμηνο 2024

Εφορία: Στο 82% η εισπραξιμότητα των φόρων το πρώτο πεντάμηνο του έτους

gazzetta
gazzetta reader insider insider