Caterpillar: Η Morgan Stanley υποβάθμισε τη μετοχή πριν τα αποτελέσματα - «Βουτιά» 2%

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Caterpillar: Η Morgan Stanley υποβάθμισε τη μετοχή πριν τα αποτελέσματα - «Βουτιά» 2%
Caterpillar
Πτώση σημειώνει η Caterpillar τη Δευτέρα, αφότου ένας αναλυτής της Morgan Stanley έκρουσε τον κώδωνα προς τους επενδυτές να πουλήσουν πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της εταιρείας.

Απώλειες σημειώνει η μετοχή της Caterpillar τη Δευτέρα, καθώς αναλυτής της Morgan Stanley έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου προς τους επενδυτές να ξεφορτωθούν τις μετοχές που κατέχουν στην αμερικανική εταιρεία κατασκευής μηχανημάτων πριν την ανακοίνωση των επιδόσεών της στο προηγούμενο τρίμηνο.

Ο Angel Castillo, αναλυτής της Morgan Stanley, αναθεώρησε καθοδικά την εκτίμησή του για την πορεία της μετοχή της εταιρείας κατασκευαστικού και εξορυκτικού εξοπλισμού σε underweight, από equal weight την Δευτέρα. Ο Καστίγιο μείωσε επίσης την τιμή-στόχο της μετοχής στα 332 δολάρια από 349 δολάρια προηγουμένως, με την νέα τιμή-στόχο να είναι 15% χαμηλότερη από τα τρέχοντα επίπεδα.

Συγκεκριμένα, η μετοχή υποχωρεί σχεδόν 2% στις συναλλαγές στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, έπειτα από το τριήμερο ανοδικό σερί της προηγούμενη εβδομάδα, κλείνοντας την Παρασκευή στο ιστορικό υψηλό των 402,02 δολαρίων. Η μετοχή έχει εκτοξευθεί κατά 32,6% μέχρι σήμερα το 2024.

Η υποβάθμιση από τον αναλυτή έρχεται λιγότερο από δύο εβδομάδες πριν από την προγραμματισμένη ανακοίνωση των κερδών του τρίτου τριμήνου της Caterpillar που είναι προγραμματισμένη για τις 24 Οκτωβρίου.

Η Caterpillar έχει αποτύχει να «πιάσει» τις προσδοκίες των αναλυτών αναφορικά με τα έσοδά της τα τρία τελευταία τρίμηνα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Morgan Stanley: «Ωρολογιακή βόμβα» για την Ευρώπη το δημογραφικό - Θα κοστίσει 4% του ΑΕΠ μέχρι το 2040

Nvidia: Eπιβεβαιώνει την σύσταση «buy» η Citi - Βλέπει αύξηση 118% στις πωλήσεις GPU φέτος

OPEC: Μειώνει τις εκτιμήσεις του για τη παγκόσμια ζήτηση το 2024 και το 2025

gazzetta
gazzetta reader insider insider