«Παράθυρο» συνεργασίας με διεθνείς εταίρους ανοίγει η Eurobank

Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Παράθυρο» συνεργασίας με διεθνείς εταίρους ανοίγει η Eurobank

Τη δυνατότητα επιχειρηματικής δικτύωσης εκτός συνόρων προσφέρει η Eurobank στις ελληνικές και κυπριακές επιχειρήσεις, μέσω του προγράμματος Trade Club Alliance, το οποίο αποτελεί καρπό της αποκλειστικής συνεργασίας της με την Banco Santander.

Η ένταξη της Eurobank, ως ένα από τα πρώτα και βασικά μέλη, στο πρώτο παγκόσμιο ψηφιακό δίκτυο διασύνδεσης επιχειρήσεων, το Trade Club Alliance, που υποστηρίζεται μέχρι στιγμής από δέκα (10) μεγάλους διεθνείς τραπεζικούς ομίλους, καλύπτοντας σαράντα (40) χώρες, διασφαλίζει σημαντικά πλεονεκτήματα για τους πελάτες της Τράπεζας, συνδέοντας τις κυπριακές και τις ελληνικές επιχειρήσεις με τα μεγαλύτερα και πιο αξιόπιστα δίκτυα διεθνούς εμπορίου.

Μέσω του Trade Club Alliance, κυπριακές και ελληνικές επιχειρήσεις αποκτούν πρόσβαση σε πάνω από 15.000 εταιρείες / πελάτες διεθνών τραπεζών, ενώ, το 2020, ο αριθμός αυτός αναμένεται να φτάσει τις 100.000, καλύπτοντας – σχεδόν - το σύνολο των σημαντικότερων αγορών του κόσμου μέσω της συμμετοχής τουλάχιστον 15 τραπεζικών ομίλων.

Στο δίκτυο του Trade Club Alliance συμμετέχουν η Banco Santander, η Nordea, η KBC, η Banco BPM, η IBK, η Attijariwafa, η SCB- Siam Commercial Bank, η Abu Dhabi Commercial Bank, η Credit Agricole και η Eurobank. Μέχρι τα τέλη του 2018, το Club αναμένεται να επεκταθεί σε περισσότερες από 50 χώρες, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα αγορών στόχων όπως Η.Π.Α, Λατινική Αμερική, Βόρεια και Δυτική Αφρική, Κίνα, Σκανδιναβία και σημαντικό αριθμό των οικονομιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι νέες δυνατότητες ενίσχυσης της εξαγωγικής δραστηριότητας που ανοίγονται στο πλαίσιο της αποκλειστικής συνεργασίας που έχει εξασφαλίσει η Eurobank για Κύπρο και Ελλάδα παρουσιάστηκαν σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 10 Μαΐου 2018, στο ξενοδοχείο Hilton Cyprus στη Λευκωσία.

Την έναρξη της εκδήλωσης κήρυξε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank Κύπρου, κ. Μιχάλης Λούης. Κεντρικοί ομιλητές στην εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 100 επιχειρηματικοί πελάτες της Τράπεζας, ήταν, εκ μέρους της Κυπριακής Κυβέρνησης ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού της Κύπρου, κ. Γιώργος Λακκοτρύπης και ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου Eurobank, κ. Σταύρος Ιωάννου.

«Η Eurobank, μια τράπεζα που συνδέεται παραδοσιακά με την επιχειρηματικότητα, επένδυσε και επενδύει σταθερά, ακόμη και υπό αντίξοες συνθήκες, στο απαιτητικό ταξίδι της εξωστρέφειας και στηρίζει με συνέπεια υγιείς δυναμικές επιχειρήσεις, εντός και εκτός συνόρων», δήλωσε ο κ. Ιωάννου.

« Στο νέο παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον, η συνεργασία μας με εταίρους διεθνείς τράπεζες, όπως η Banco Santander, δημιουργεί μεγάλες ευκαιρίες και σημαντικές προοπτικές για τις κυπριακές και τις ελληνικές επιχειρήσεις, ώστε να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην περαιτέρω ανάκαμψη της οικονομίας. Θεωρούμε τις επιχειρήσεις κινητήριες δυνάμεις της εξωστρέφειας, της καινοτομίας και της ανάπτυξης και τις στηρίζουμε, όχι μόνο χρηματοδοτικά, αλλά και με σειρά πρωτοβουλιών ώστε να αξιοποιήσουν την παγκόσμια διασύνδεση με ισχυρούς και αξιόπιστους εταίρους», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider