Οι μέτοχοι Ντάιμοντ και Πασέρα στο πλευρό της Praxia

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Οι μέτοχοι Ντάιμοντ και Πασέρα στο πλευρό της Praxia

Το παρών στο διοικητικό συμβούλιο της Praxia Bank στην Αθήνα έδωσαν οι βασικοί της νέας ψηφιακής τράπεζας, Μπομπ Ντάιμοντ και Κοράντο Πασέρα.

Οι «στυλοβάτες» της Praxia παρέχουν αμέριστη στήριξη στο διοικητικό συμβούλιο και την διευθύνουσα σύμβουλο Αναστασία Σακελαρίου στη διαδικασία σύστασης του οργανισμού που φιλοδοξεί να αλλάξει το τοπίο των τραπεζικών συναλλαγών στη χώρα.

Με την ευκαιρία του διοικητικού συμβουλίου, οι δύο άνδρες πραγματοποίησαν συναντήσεις με τα διοικητικά στελέχη της τράπεζας που σχεδιάζουν τα πρώτα βήματα στην ελληνική αγορά εντός του 2019.

Ο Ιταλός Κοράντο Πασέρα είναι ο πρόεδρος της Praxia και έχει διατελέσει CEO στην Banca Intesa, γενικός διευθυντής στα ιταλικά ταχυδρομεία (Poste Italiane) και, μεταξύ άλλων, υπήρξε πρώην υπουργός Υποδομών, Επικοινωνιών και Οικονομικής Ανάπτυξης στην κυβέρνηση Μόντι στην Ιταλία.

Ο μεγαλοεπενδυτής Μπομπ Ντάιμοντ είναι ο CEO και ιδρυτής της Atlas Merchant Capital, του fund που είναι βασικός μέτοχος της Praxia Bank και στηρίζει την προσπάθεια άντλησης κεφαλαίων της τράπεζας σε όλα της τα βήματα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider