Τσίπρας: Η Ρένα Δούρου θα είναι ξανά περιφερειάρχης Αττικής

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τσίπρας: Η Ρένα Δούρου θα είναι ξανά περιφερειάρχης Αττικής
«Ρένα η διαρκής στοχοποίηση δεν είναι κατηγορία είναι τίτλος τιμής για σένα», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Η Ρένα Δούρου θα είναι ξανά περιφερειάρχης Αττικής είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την παρουσίαση του συνδυασμού της κ. Δούρου για τις περιφερειακές εκλογές, και πρόσθεσε: «Ρένα η διαρκής στοχοποίηση δεν είναι κατηγορία είναι τίτλος τιμής για σένα».

Οι πολίτες πεισμώνουν από τα fake news και θα δώσουν την απάντησή τους στις κάλπες είπε ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ ανατρέχοντας στο 2014 είπε ότι τότε η νίκη της Ρένας Δούρου ήταν η πρώτη από μία σειρά διαδοχικών νικών.

«Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, γνωρίζαμε ότι το βάρος της ευθύνης θα είναι μεγάλο. Γνωρίζαμε ότι δεν ερχόμαστε μόνο για να καταδείξουμε την ανικανότητα και την ιδιοτέλεια του προηγούμενου καθεστώτος. Αλλά για να αναμετρηθούμε με τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών», δήλωσε ο πρωθυπουργός.

Οι πολίτες θα προσέλθουν στις κάλπες βάζοντας την Ελλάδα μέσα στα μνημόνια, δίπλα στην Ελλάδα που βγήκε από τα μνημόνια. Την οικονομική ασφυξία δίπλα στη σταθερότητα και την ασφάλεια για το μέλλον της οικονομίας. Την εντεινόμενη ύφεση του δίπλα στη διαρκώς αυξανόμενη ανάπτυξη. Οι πολίτες κρίνουν και συγκρίνουν πως ήταν η Ελλάδα το 2014 και πως είναι σήμερα, ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider