Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης κρύβεται από πρόσωπο με πρόσωπο αντιπαράθεση

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης κρύβεται από πρόσωπο με πρόσωπο αντιπαράθεση
Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία έκανε ο Αλέξης Τσίπρας από τη Ξάνθη.

«Ο κ. Μητσοτάκης που κατά τα άλλα ισχυρίζεται ότι έχει ήδη κερδίσει τις εκλογές κρύβεται από πρόσωπο με πρόσωπο αντιπαράθεση. Τόσο πολύ πιστεύει οτι θα νικήσει», ανέφερε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σε εκδήλωση στη Ξάνθη.

Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε πως η ψηφοθηρική εργαλειοποίηση της αναπηρίας που επιχειρεί ο κος Μητσοτάκης είναι εξοργιστική. Μειώνει τα άτομα με αναπηρία.

Στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας, αναφέρθηκε στη πρόταση μομφής της Νέας Δημοκρατίας στο κ. Πολάκη, τονίζοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ «μετατρέπει την πρόταση μομφής σε ψήφο εμπιστοσύνης της κυβέρνησης». «Siemens - Novartis - offshore θα συνοδεύουν τον κ. Μητσοτάκη», ανέφερε ο πρωθυπουργός .

«Οι 120 δόσεις δίνουν ανάσα σε χιλιάδες επιχειρηματίες και επαγγελματίες», υπογράμμισε, προαναγγέλοντας μόνιμα μέτρα .

Για τα έργα που έχουν γίνει στη Ξάνθη στην τετραετία του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε πως, «μέσω του ΕΣΠΑ, στην τετραετία 2015-2019 εγκρίθηκαν για τον νομό Ξάνθης νέα έργα ύψους 37,6 εκατ. ευρώ, 14 φορές μεγαλύτερης χρηματοδότησης από την τετραετία 2010-2014 (2,6 εκατ. ευρώ).

Δεν θέλουμε την παλινόρθωση του παλιού πολιτικού συστήματος. Το παλιό πολιτικό κατεστημένο δεν θέλει πολιτική αλλαγή, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.

Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε και στον Μάνφρεντ Βέμπερ υπογραμμίζοντας πως ο ανθέληνας βαυαρός πολιτικός που καθύβριζε την Ελλάδα και τους Έλληνες, που τους χαρακτήριζε τεμπέληδες και χαραμοφάηδες είναι σήμερα ο εκλεκτός του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας για πρόεδρος της Κομισιόν.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider