Μητσοτάκης από την Κρήτη: Η Νέα Δημοκρατία θα εκλέξει 10 βουλευτές στο νησί (vid)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μητσοτάκης από την Κρήτη: Η Νέα Δημοκρατία θα εκλέξει 10 βουλευτές στο νησί (vid)
«Η ΝΔ φιλοδοξεί να εκλέξει 10 βουλευτές στην Κρήτη» τόνισε από το Ηράκλειο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Στις 26 Μαΐου άνοιξε ο δρόμος για τη μεγάλη πολιτική επικράτηση. Σας μεταφέρω τον παλμό της νίκης που εισπράττω σε όλη την Ελλάδα. Η Κρήτη μας θα βαφτεί γαλάζια από άκρη σε άκρη, από τα Χανιά ως το Λασίθι» δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ από το εκλογικό κεντρο του κόμματος επί της οδού Αβέρωφ.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι έχει φιλόδοξους στόχους για την Κρήτη, να εκλέξει η ΝΔ 10 βουλευτές στο νησί. Όπως είπε «ο άνεμος πολιτικής αλλαγής φυσάει παρα πολύ. Η κάλπη είναι άδεια και πρέπει να γεμίσει από την αρχή με γαλάζια ψηφοδέλτια».

Σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να εξασφαλίσει καλύτερη ζωή είναι η Νέα Δημοκρατία. Οι πόρτες και τα παράθυρα της πολιτικής μας οικογένειας έχουν ανοίξει για όλους. Προσωπικό μου στοίχημα ο ΒΟΑΚ, και η αποκατάσταση της αξιοπρέπειας της χώρας στο εξωτερικό. Η ελληνική κοινωνία είναι κουρασμένη αλλά και αισιόδοξη. Περιμένει την ελπίδα της αλήθειας που μόνο η Νέα Δημοκρατία μπορεί να προσφέρει».

«Δεν θα σταματήσουμε λίγο πριν την κορυφή, θς δουλέψουμε με μεγαλύτερη ένταση και ενέργεια, μεταφέροντας το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής παντού. Στις 7 Ιουλίου γιορτάζω ως Κυριάκος, αλλά πρέπει να γιορτάσουμε όλοι μαζί τη χαραυγη μιας νέας μέρας για τη χώρα, με μια κυβέρνηση όλων των Ελλήνων. Αν θέλουμε να κατακτήσουμε το μέλλον, εμπιστευτείτε μας, και εσείς οι Κρητικοί εμπιστευτείτε με προσωπικά» συμπλήρωσε.

Νωρίτερα, σύμφωνα με το cretalive.gr ο πρόεδρος της ΝΔ ξεναγήθηκε στο χώρο του ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου και δεσμεύτηκε ότι θα βοηθήσει στην αντικατάσταση του στόλου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού επισκέφθηκε τον Ιερό Ναό του Αγίου Τίτου, χαιρέτισε και μίλησε με πολίτες του Ηρακλείου και τουρίστες που έκαναν τις αγορές ή τη βόλτα τους στο κέντρου του Ηρακλείου, ενώ συζήτησε με καταστηματάρχες, θέλοντας να αντλήσει πληροφορίες για τα θέματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν στην καθημερινότητά τους.

Πηγή: Reader.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider