Πέτσας: Ο πρωθυπουργός έχει αναλάβει να επανασυστήσει την πατρίδα μας στον κόσμο

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πέτσας: Ο πρωθυπουργός έχει αναλάβει να επανασυστήσει την πατρίδα μας στον κόσμο
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός έχει αναλάβει προσωπικά την αποστολή να επανασυστήσει την πατρίδα μας στον κόσμο.

«Από το κλίμα που υπήρξε και τα μηνύματα που πήραμε, μπορούμε να είμαστε ρεαλιστικά αισιόδοξοι. Η Ελλάδα, πλέον, είναι μια χώρα με αυτοπεποίθηση, που αλλάζει σελίδα στο εσωτερικό και συμμετέχει σε όλες τις μεγάλες συζητήσεις στο εξωτερικό», τονίζει ο Στέλιος Πέτσας για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Νέα Υόρκη σε συνέντευξή του στη «Βραδυνή της Κυριακής».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός έχει αναλάβει προσωπικά την αποστολή να επανασυστήσει την πατρίδα μας στον κόσμο, ότι προβάλλει μια χώρα στην οποία αξίζει να ζει και να επενδύει κανείς, μια χώρα που διεκδικεί ρόλο στην Ευρώπη και στον κόσμο και μπορεί να ονειρεύεται ξανά.

Επιπλέον, εκτιμά πως το μείγμα της κυβερνητικής πολιτικής και το μεταρρυθμιστικό της σχέδιο θα οδηγήσει σε ισχυρότερη ανάπτυξη ενώ τοποθετείται και για τον εκλογικό νόμο. Επαναλαμβάνει ότι η Ελλάδα χρειάζεται σταθερές κυβερνήσεις και πως ένα κόμμα με ποσοστό γύρω στο 40% θα πρέπει να μπορεί να σχηματίσει αυτοδύναμη, σταθερή κυβέρνηση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider