Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας προσφέρει ψεύτικα λόγια και άτοπες διαπιστώσεις

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας προσφέρει ψεύτικα λόγια και άτοπες διαπιστώσεις
«Όσο η κυβέρνηση προσφέρει στήριξη απέναντι στις επιπτώσεις των διεθνών κρίσεων ακρίβειας, ο κ. Τσίπρας, με ένα λόγο ξύλινο και χιλιοπαιγμένο, προσφέρει ψεύτικα λόγια και άτοπες διαπιστώσεις», δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου.

«Όσο η κυβέρνηση προσφέρει στήριξη απέναντι στις επιπτώσεις των διεθνών κρίσεων ακρίβειας και τον σκληρό αγώνα που δίνουν καθημερινά πολίτες και επιχειρήσεις, ο κ. Τσίπρας, με ένα λόγο ξύλινο και χιλιοπαιγμένο, προσφέρει ψεύτικα λόγια και άτοπες διαπιστώσεις. Μόνο που δεν καταλαβαίνει ότι τώρα είναι ο καιρός των έργων και όχι των λόγων», δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου σχολιάζοντας τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξη Τσίπρα στο Ηράκλειο.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προσέθεσε: «Η κοινωνία ζητά στήριξη, σταθερότητα και ασφάλεια και η κυβέρνηση, αξιοποιώντας κάθε περιθώριο που υπάρχει, πασχίζει καθημερινά σε αυτήν την κατεύθυνση. Ο κ. Τσίπρας, ζώντας σε ένα παράλληλο σύμπαν ιδιοτέλειας και μικροσυμφερόντων, καταστρώνει εκλογικά σενάρια. Βρίσκεται σε πλήρη αντιστοιχία με την ελληνική κοινωνία».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Τσίπρας: Η κυβέρνηση αφού διέλυσε τις εργασιακές σχέσεις, τώρα ρίχνει την ευθύνη της ανεργίας στους ανέργους

Οικονόμου: Ενισχύουμε την πρόσβαση στην αγορά εργασίας - Νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για 10.000 άνεργους νέους

gazzetta
gazzetta reader insider insider