Ζαχαράκη για Πολάκη: Πρόσβαλε με χυδαιότητα κάθε Ελληνίδα που παλεύει καθημερινά

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ζαχαράκη για Πολάκη: Πρόσβαλε με χυδαιότητα κάθε Ελληνίδα που παλεύει καθημερινά
«Η βαθιά υποτίμηση της γυναίκας είναι το θεμέλιο της πατριαρχίας που υποτίθεται ότι πολεμάει η Αριστερά», αναφέρει σε ανάρτησή της η Σοφία Ζαχαράκη.

«Η βαθιά υποτίμηση της γυναίκας είναι το θεμέλιο της πατριαρχίας που υποτίθεται ότι πολεμάει η Αριστερά», αναφέρει σε ανάρτησή της η Σοφία Ζαχαράκη.

Η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας , πρόσθεσε: «Η «δουλειά» στην οποία υποτιμητικά αναφέρεται ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης είναι εκείνη που κρατάει όρθιες τις οικογένειες και την ελληνική κοινωνία. Ο κύριος Πολάκης δεν πρόσβαλε με χυδαιότητα την Μαρία αλλά κάθε Ελληνίδα που παλεύει καθημερινά. Κόντρα στα στερεότυπα, την υποτίμηση και την αμφισβήτηση. Κόντρα σε κάθε έναν που την αντιλαμβάνεται όπως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ».

«Να κάνεις καμιά δουλειά - Βουλώστε το επιτέλους»

Υπενθυμίζεται πως το βράδυ της Δευτέρας, ο κ Πολάκης μιλώντας τηλεφωνικώς στην εκπομπή «Γεγονότα 2.0» στο Attica TV, κατήγγειλε ότι το υπουργείο Υγείας έχει εξαιρέσει από τη συνταγογράφηση σε δημόσιες δομές όσους πολίτες είναι ανασφάλιστοι. «Μη μιλάς πάνω μου», επαναλάμβανε σε έντονο τόνο αρχικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, απευθυνόμενος προς την κ. Συρεγγέλα, χωρίς να γνωρίζει, όπως είπε ο ίδιος με ποιον μιλάει.

Στη συνέχεια η Μαρία Συρεγγέλα αποκάλεσε ψεύτη τον Παύλο Πολάκη σχετικά με την καταγγελία στην οποία προέβη και όταν ο δεύτερος έμαθε με ποια μιλούσε είπε: «Η κυρία Συρεγγέλα να πάει να κάνει καμιά δουλειά, γιατί δεν ξέρει, με ρωτάει ποιο ΦΕΚ, να δει αυτά που ψηφίσανε». «Να σας πω κύριε Πολάκη, δεν σας φοβόμαστε, ούτε όταν μιλάτε, ούτε όταν μας απειλείτε! Όταν θα μιλάτε, θα μιλάτε με στοιχεία», απάντησε η γραμματέας της ΝΔ.

«Να κόψετε αυτόν τον ακροδεξιό κατήφορο, να σιωπήσετε και να το βουλώσετε επιτέλους! Άντε μπράβο! Να κάνετε αυτό που πρέπει και σιωπή! Γιατί πολύ αέρα έχετε πάρει!», συνέχισε σε έντονο ύφος ο κ. Πολάκης. Στην ερώτηση της Μαρίας Συρεγγέλα σχετικά με το αν υπάρχει η εγκύκλιος που επικαλείται ο κ. Πολάκης, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας απαντούσε ότι «είναι μια γελοιότητα αυτό που ρωτάει η κ. Συρεγγέλα».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Γεωργιάδης: Τεχνικό λάθος της ΗΔΙΚΑ το πρόβλημα με τη συνταγογράφηση φαρμάκων των ανασφάλιστων

Κοντογεώργης: Η κυβέρνηση επιταχύνει σε τομείς της καθημερινότητας

Στις Βρυξέλλες για τη συνεδρίαση του ECOFIN ο Κωστής Χατζηδάκης

gazzetta
gazzetta reader insider insider